cihaz hakkinda bilgisi ekranini paylaşınYardım eder misiniz ? Sitede bulunan 2 3 tane rom denedim ama bir türlü android 9a yükseltemedim. FirmwareFinder ile de denedim olmadı.
cihaz hakkinda bilgisi ekranini paylaşın
forumda var p20 lite emui 9 konusunda yuksetlme yapabilirsin
Android sürümün 8.0.0.167 veya 180 olması gerekiyor ama yine de denesin başarısız sonuçlandı.forumda var p20 lite emui 9 konusunda yuksetlme yapabilirsin
Android sürümün 8.0.0.167 veya 180 olması gerekiyor ama yine de denesin başarısız sonuçlandı.
Daha önce güncelleme aliyormuydunuz 9 güncellemesi gelmisse resmi olarak ama sizin telefon güncellemeyi almamissa recovery moddan son sürümü deneyebilirsinizYardım eder misiniz ? Sitede bulunan 2 3 tane rom denedim ama bir türlü android 9a yükseltemedim. FirmwareFinder ile de denedim olmadı.
Gelmiyor dostum, forumda biri ücretli yazılım satıyordu kimdi bilgin var mı ?Kardeşim huawei uygulamalarini güncelle storeden ve normal olarak hocareyi son dürüm yap ayarlar hakkında konumu değiştir değiştir dene gelir emui9
Huawei kapatmış olabilir daha önceden çalışıyordu dload ile yapabilirsin başka yolyokGelmiyor dostum, forumda biri ücretli yazılım satıyordu kimdi bilgin var mı ?
cihazı 6 7 aydır kullanıyorum sıradan bir telefoncudan aldım ve cihaz yurt dışı malı, aldığımda 8.0.0.120ydi bu zamana kadar hiçbir güncelleme almadı, recovery moddan da denedim olmadı.Daha önce güncelleme aliyormuydunuz 9 güncellemesi gelmisse resmi olarak ama sizin telefon güncellemeyi almamissa recovery moddan son sürümü deneyebilirsiniz
Ane-lx2 8.0.0.120 lerde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum recovery moddan hisuite den hiç bir güncelleme almazmi bir telefon daha önce aynı bu cihaz bilgilerine sahip bir şikayet duymuştum oda hiç bir güncelleme alamamışticihazı 6 7 aydır kullanıyorum sıradan bir telefoncudan aldım ve cihaz yurt dışı malı, aldığımda 8.0.0.120ydi bu zamana kadar hiçbir güncelleme almadı, recovery moddan da denedim olmadı.
Hisuite dene yurt içi ise gelmeli olmadı sıfırla roma dokunulmadi ise olmazsa servise elle götür yaparlar7 temmuz oldu hala bir güncelleme almadı, yardım edebilecek olan var mı