Soru 8.0.0.120 de mahsur kaldım

Penia

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Yardım eder misiniz ? Sitede bulunan 2 3 tane rom denedim ama bir türlü android 9a yükseltemedim. FirmwareFinder ile de denedim olmadı.

Penia

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
cihaz hakkinda bilgisi ekranini paylaşın
bvlWMY.jpg

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Yardım eder misiniz ? Sitede bulunan 2 3 tane rom denedim ama bir türlü android 9a yükseltemedim. FirmwareFinder ile de denedim olmadı.
Daha önce güncelleme aliyormuydunuz 9 güncellemesi gelmisse resmi olarak ama sizin telefon güncellemeyi almamissa recovery moddan son sürümü deneyebilirsiniz

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Kardeşim huawei uygulamalarini güncelle storeden ve normal olarak hocareyi son dürüm yap ayarlar hakkında konumu değiştir değiştir dene gelir emui9

Penia

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Daha önce güncelleme aliyormuydunuz 9 güncellemesi gelmisse resmi olarak ama sizin telefon güncellemeyi almamissa recovery moddan son sürümü deneyebilirsiniz
cihazı 6 7 aydır kullanıyorum sıradan bir telefoncudan aldım ve cihaz yurt dışı malı, aldığımda 8.0.0.120ydi bu zamana kadar hiçbir güncelleme almadı, recovery moddan da denedim olmadı.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
cihazı 6 7 aydır kullanıyorum sıradan bir telefoncudan aldım ve cihaz yurt dışı malı, aldığımda 8.0.0.120ydi bu zamana kadar hiçbir güncelleme almadı, recovery moddan da denedim olmadı.
Ane-lx2 8.0.0.120 lerde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum recovery moddan hisuite den hiç bir güncelleme almazmi bir telefon daha önce aynı bu cihaz bilgilerine sahip bir şikayet duymuştum oda hiç bir güncelleme alamamışti

Penia

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
7 temmuz oldu hala bir güncelleme almadı, yardım edebilecek olan var mı