Müşteri hizmetleri bana Pie güncellemesi Haziran'da dağıtılmaya başlanacak, temmuzun sonuna kadar devam edecek dedi.Her sistem güncellemesi bildirimi Android P için 20 saniyelik bir heyecana sebep oluyor![]()
Bana yeni geldi nisan güncellemesi 180Güncelleme Google Nisan güvenlik güncelleştirmesini içeriyor.
Ben güncellemeden bağımsız olarak performans sıkıntısı çekiyorum, benim kullanımımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Android 9 geldikten sonra sıfırlayacağım.Merhabalar. 165 güncellemesini iki p20 lite cihazıma kurdum. İkisinde de güncellemeden sonra şarj hızında ciddi yavaşlık oldu. Özellikle telefon şarjdayken önceden şarj olurdu şimdi resmen geri gitmeye başladı aynı sorunu yaşayan var mı?
Hacı telefon artık ufak tefek kasılmalar yapmaya başladı zaten. 11 aylık cihaz benimki. 3 gün önce Hard reset attım genede kasılmalar var. Birde pubg oynarken çok fena kasıyor. Şarj bağlı olduğu halde geri gidiyor.Ben güncellemeden bağımsız olarak performans sıkıntısı çekiyorum, benim kullanımımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Android 9 geldikten sonra sıfırlayacağım.
Bir yetkili servise gösterin derim.Hacı telefon artık ufak tefek kasılmalar yapmaya başladı zaten. 11 aylık cihaz benimki. 3 gün önce Hard reset attım genede kasılmalar var. Birde pubg oynarken çok fena kasıyor. Şarj bağlı olduğu halde geri gidiyor.
Güncellemeden hemen sonra oldu iki cihazda.Bir yetkili servise gösterin derim.
Resime tıkla mesaj yazdığın yerde resim linkini yapıştırBuraya ekran görüntüsü nasıl ekleniyor