Soru 8.0.0.167 Güncellemesi Geldi

teodan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Güncelleme Google Nisan güvenlik güncelleştirmesini içeriyor.

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Her sistem güncellemesi bildirimi Android P için 20 saniyelik bir heyecana sebep oluyor :)

iamemkk

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Merhabalar. 165 güncellemesini iki p20 lite cihazıma kurdum. İkisinde de güncellemeden sonra şarj hızında ciddi yavaşlık oldu. Özellikle telefon şarjdayken önceden şarj olurdu şimdi resmen geri gitmeye başladı aynı sorunu yaşayan var mı?

ayuD

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Merhabalar. 165 güncellemesini iki p20 lite cihazıma kurdum. İkisinde de güncellemeden sonra şarj hızında ciddi yavaşlık oldu. Özellikle telefon şarjdayken önceden şarj olurdu şimdi resmen geri gitmeye başladı aynı sorunu yaşayan var mı?
Ben güncellemeden bağımsız olarak performans sıkıntısı çekiyorum, benim kullanımımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Android 9 geldikten sonra sıfırlayacağım.

iamemkk

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Ben güncellemeden bağımsız olarak performans sıkıntısı çekiyorum, benim kullanımımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Android 9 geldikten sonra sıfırlayacağım.
Hacı telefon artık ufak tefek kasılmalar yapmaya başladı zaten. 11 aylık cihaz benimki. 3 gün önce Hard reset attım genede kasılmalar var. Birde pubg oynarken çok fena kasıyor. Şarj bağlı olduğu halde geri gidiyor.

ayuD

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hacı telefon artık ufak tefek kasılmalar yapmaya başladı zaten. 11 aylık cihaz benimki. 3 gün önce Hard reset attım genede kasılmalar var. Birde pubg oynarken çok fena kasıyor. Şarj bağlı olduğu halde geri gidiyor.
Bir yetkili servise gösterin derim.

aztesrtr

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
1 ay sonra android p gelcek arkadaşlar Mart Güvenlik ile birlikte 20 hazirada tahminim o yönde