Türkiye'ye dağıtılmaya başlandı demek ki çok sürmez gelmesi. Benim derleme C432 avrupa modeli. Şimdi baktım eylül güvenlik güncelleştirmesi de çıkmış 1-2 aya gelir.Bana gelmedi hocam
1 2 erken 4 5 aya gelir yaniTürkiye'ye dağıtılmaya başlandı demek ki çok sürmez gelmesi. Benim derleme C432 avrupa modeli. Şimdi baktım eylül güvenlik güncelleştirmesi de çıkmış 1-2 aya gelir.
xda forumunda Alman HiSuite'inde verilmiş 5 sözün arasında Android Q'da gözüküyordu. Ben de şöyle düşünüyorum. Huawei artık Android kullanamayacak, bu yüzden lisanslayabildiği tüm cihazlara Android 10 verebilir. Tabii P20 Lite yine bu takvimin sonlarında olacaktır. Android 11'in çıkmasına yakın alır eğer alacaksa. %40 ihtimal geleceğini düşünüyorum.Emui 10 alıyor muyuz daha ucuza olan telefonlarından alsaydım onlara geliyor hah![]()
Huawei'nin güncelleme dağıtma politikası çok garip. Serverlar çökmesin diye yavaş yavaş açıyor. Bana da temmuz ağustos aynı gün geldi.Hocam güvenlik yamalarını ilk size veriyorlar sanırım. Haziran yaması yeni geldi.
Bir gün önce Temmuz güncellemesi geldi (3.32 GB civarında) bugün de Ağustos ayı güvenlik güncelleştirmesi geldi. Kontrol edebilirsiniz.