Soru Acil cevap bekliyorum

Kurt79

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Huawei mobile services nedir güncelleme bildirimi geldi ücretsiz mi yapmam önerilirmi

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Hocam iyi akşamlar ne oldu sensör işi
Sensör konusu sıkıntılı şu ana kadar bir çözüm yok ane-lx2 yazılımı yuklenince sensörler çalışıyor bu sefer de derleme numarası oxcb oluyor bozuluyor ane-x1 c432 olan telefon derleme numarası değişmeden ane-lx2 c636 bölge koduna dönüştürulecek ben denedim olmadı derleme numarası bozuldu başka çözüm yolu yok şu an

Kurt79

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
[Gizli içerik]

Sensör konusu sıkıntılı şu ana kadar bir çözüm yok ane-lx2 yazılımı yuklenince sensörler çalışıyor bu sefer de derleme numarası oxcb oluyor bozuluyor ane-x1 c432 olan telefon derleme numarası değişmeden ane-lx2 c636 bölge koduna dönüştürulecek ben denedim olmadı derleme numarası bozuldu başka çözüm yolu yok şu an
Ne önerirsin hocam

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Ne önerirsin hocam
Aslında ben Sorunu çözmüştüm ki son anda ters gitti ane-lx2 c636 bölge kodu oeminfo dosyasıni twrp üzerinden restore ettim telefon otomatik olarak erecovery moda girdi c636 güncellemesini almadı yükleme hatası verdi ane-lx2 c636 Türkiye'de güncelleme konusunda sıkıntılı zaten ane-lx2 c185 dosyasını restore etmiş olsaydım belki güncellemeyi yakalayacakti hem sorunsuz bölge kodu değişikliği yapmış olacaktı hemde sensörler duzelecekti elimde ane-lx2 c185 oem mmcwin dosyası yok aynı işlemleri bir daha yapmak istemiyorum cihaz bı yerde cokebilir hardbrick olabilir veya yazılımsal olarak kalıcı zarar görebilir

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Biraz beklemek lazım belki yeni bir guncellemeyle düzelir bu konuda çok umutlu değilim ama ufakta olsa bir ihtimal var son çare yaşadığınız yerde huawilerden iyi anlayan ustalar varsa sensör sorunundan dolayı ane-lx2 c636 bölge koduna derleme numarası değişmeden geçmek istiyorum derseniz ellerinde lisanslı boxlar varsa bootlader kilidini kaldırıp yapabilirler zaten p20 lite bi yerde final güncellemesini yapacak son güncelleme yapılır bı şekilde öle kullanılır cihaz