Huawei uygulamalarini içeriyor banada geldiHuawei mobile services nedir güncelleme bildirimi geldi ücretsiz mi yapmam önerilirmi
Yapıyımı Hocam ücretsiz mi degisen bişey olur muHuawei uygulamalarini içeriyor banada geldi
Ücretsiz huawenin kendi programı ne olacak kiYapıyımı Hocam ücretsiz mi degisen bişey olur mu
Ne gibi çözüm olur hocam yapıyımı sensörler çalısır mı[Gizli içerik]
Ücretsiz huawenin kendi programı ne olacak ki
Yok onunla alakası olduğunu sanmıyorum banada geldi guncelledomNe gibi çözüm olur hocam yapıyımı sensörler çalısır mı
Huawei mobil servis güncellemesi değil mi 103 mb bir güncelleme sensörle alakası yok ben guncelledimYapıyımı Hocam ücretsiz mi degisen bişey olur mu
Hocam iyi akşamlar ne oldu sensör işiYok onunla alakası olduğunu sanmıyorum banada geldi guncelledom
Huawei mobil servis güncellemesi değil mi 103 mb bir güncelleme sensörle alakası yok ben guncelledim
Sensör konusu sıkıntılı şu ana kadar bir çözüm yok ane-lx2 yazılımı yuklenince sensörler çalışıyor bu sefer de derleme numarası oxcb oluyor bozuluyor ane-x1 c432 olan telefon derleme numarası değişmeden ane-lx2 c636 bölge koduna dönüştürulecek ben denedim olmadı derleme numarası bozuldu başka çözüm yolu yok şu anHocam iyi akşamlar ne oldu sensör işi
Ne önerirsin hocam[Gizli içerik]
Sensör konusu sıkıntılı şu ana kadar bir çözüm yok ane-lx2 yazılımı yuklenince sensörler çalışıyor bu sefer de derleme numarası oxcb oluyor bozuluyor ane-x1 c432 olan telefon derleme numarası değişmeden ane-lx2 c636 bölge koduna dönüştürulecek ben denedim olmadı derleme numarası bozuldu başka çözüm yolu yok şu an
Aslında ben Sorunu çözmüştüm ki son anda ters gitti ane-lx2 c636 bölge kodu oeminfo dosyasıni twrp üzerinden restore ettim telefon otomatik olarak erecovery moda girdi c636 güncellemesini almadı yükleme hatası verdi ane-lx2 c636 Türkiye'de güncelleme konusunda sıkıntılı zaten ane-lx2 c185 dosyasını restore etmiş olsaydım belki güncellemeyi yakalayacakti hem sorunsuz bölge kodu değişikliği yapmış olacaktı hemde sensörler duzelecekti elimde ane-lx2 c185 oem mmcwin dosyası yok aynı işlemleri bir daha yapmak istemiyorum cihaz bı yerde cokebilir hardbrick olabilir veya yazılımsal olarak kalıcı zarar görebilirNe önerirsin hocam