ACIL YARDIM! FIG-LX1 BRICK

Mehmet177

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var elimde huawei p smart telefonu var (FIG-LX1) model isimli. Ve bu telefon hiçbir tepki vermiyor sarja taktım tepki yok ses açma+kapama tuşuna basılı tutuyorum tepki yok ben bu cihaza nasıl kendi elimle firmware atabilirim? yardımcı olacak varmı önemli bir konu yoksa telefon çöp olcak :)
chimera programını kurdum telefonun arka kapağını açıp kısa devre yaptırdım şuan programda telefon gözüküyor fakat program ücretli olduğu için firmware atamıyorum!!!ücretsiz bir tool yokmu ve ben kendim firmware nereden indireceğim? @black_mask_13

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var elimde huawei p smart telefonu var (FIG-LX1) model isimli. Ve bu telefon hiçbir tepki vermiyor sarja taktım tepki yok ses açma+kapama tuşuna basılı tutuyorum tepki yok ben bu cihaza nasıl kendi elimle firmware atabilirim? yardımcı olacak varmı önemli bir konu yoksa telefon çöp olcak :)
chimera programını kurdum telefonun arka kapağını açıp kısa devre yaptırdım şuan programda telefon gözüküyor fakat program ücretli olduğu için firmware atamıyorum!!!ücretsiz bir tool yokmu ve ben kendim firmware nereden indireceğim? @black_mask_13
Bir kaç gündür yoğun olduğum için çok fazla konulara bakamadım ne yaptınız sorunu halledebildiniz mi bildiğim kadarıyla genelde ucretli oluyor bu araçlar

Mehmet177

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Hocam programi sağolsun bir arkadaştan temin ettim fakat program hard format atin diyor işleme devam etmek için fakat telefon hiçbir tepki vermiyor başka yöntemler denedim yine hiçbir tepki yok bana göre donanımsal bir arıza anakart sorunu olabilir Çünkü gerçekten hiçbir tepki yok telefonda ilginç ....

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Hocam programi sağolsun bir arkadaştan temin ettim fakat program hard format atin diyor işleme devam etmek için fakat telefon hiçbir tepki vermiyor başka yöntemler denedim yine hiçbir tepki yok bana göre donanımsal bir arıza anakart sorunu olabilir Çünkü gerçekten hiçbir tepki yok telefonda ilginç ....
Test point işlemi yaptıktan sonra Huawei logosu geldimi test point işlemi sonrasında cihaza gerekli yazılım yüklenmesi lazım

Mehmet177

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Dediğinize göre cihaz susmuş hard brick olmuş hiç bir tepki yok test point ise yaramazsa anakart gitmiş demektir hangi programı kullanıyorsunuz mate 20 lite destekli mi o da var
mate 20 lite benim telefonum, bozuk olan ise huawei p smart FIG-LX1 :D son kez test point deneyeceğim oda olmassa çöp :)

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Batarya soketini çıkartıp tekrar takın kabloyu cihaza takın ve kısa devre yapın PC ye bakın cihazı görecek mi cihazı gördüyse bilgileri geri alın yükleme yapıp açılması lazım