Soru Amerika'da Huawei telefonlar çalışıyor mu?

Orcun487

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Ben Amerika'da yaşıyorum ve haftaya bir tane Huawei Mate 20X 5G alacağım ama herhangi bir problem yaşamaktan korkuyorum şuanda Amerika'da olupta Huawei telefon kullanan var mı? Şebekede, servis uygulamalarında, Google Play'de veya herhangi bir şekilde sıkıntı yaşayan yada yaşamayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim☺️

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Ben Amerika'da yaşıyorum ve haftaya bir tane Huawei Mate 20X 5G alacağım ama herhangi bir problem yaşamaktan korkuyorum şuanda Amerika'da olupta Huawei telefon kullanan var mı? Şebekede, servis uygulamalarında, Google Play'de veya herhangi bir şekilde sıkıntı yaşayan yada yaşamayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim☺️
Amerikan ın neresindensin kardeş :)

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Ben Amerika'da yaşıyorum ve haftaya bir tane Huawei Mate 20X 5G alacağım ama herhangi bir problem yaşamaktan korkuyorum şuanda Amerika'da olupta Huawei telefon kullanan var mı? Şebekede, servis uygulamalarında, Google Play'de veya herhangi bir şekilde sıkıntı yaşayan yada yaşamayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim☺
Reis bize bi iş bulsan orada yaşasak böyle bir ihtimal varmi İngilizcemiz iyidir yokmu Türk mahalle felan

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
google playi apk olarak yukleyip kullanabilirsin

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
İhtimal varda cebinde en az bi 8-10 bin $ olması lazım vize alabilmen için sonra da New Jersey e gidebirsin orda türk çok
O parayı bulsam başka şeyler yapardım ama bu vize o kadar paralı mı ben sadece uçak bileti ile gelirim diye düşünmüştüm :/

Orcun487

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
google playi apk olarak yukleyip kullanabilirsin
Teşekkürler ama zaten mate 20x 5g modelinden Google Play servisi var ben sadece kullanıcılarda önceki modellerde herhangi bir sorun yaşayan var mı diye soracaktım güncelle flan alıyorum uygulama indirirken problem yaşıyor musunuz ... gibi. Örneğin, P30 , Mate 20 gibi ambargo öncesi modeller kullananlar varsa diye