Aldığım bilgiye göre garantiyi etkilemiyor, gelecek güncellemeleri normal şekilde alabiliyorsunuz. Zaten güncellemeyi de bir kodu tuşlayarak yapıyorsunuz. Yapacaklar için kısa bilgiler.Aceleye gerek yok Buyursun gelsin
Teşekkürler kod derken Gizli bir kodmu?Aldığım bilgiye göre garantiyi etkilemiyor, gelecek güncellemeleri normal şekilde alabiliyorsunuz. Zaten güncellemeyi de bir kodu tuşlayarak yapıyorsunuz. Yapacaklar için kısa bilgiler.
Hayır ya *123# gibi bir kod ama bayağı uzunTeşekkürler kod derken Gizli bir kodmu?
SD kartım olsa yükleyecektim. Birkaç bilgi daha vereyim. Yüklendikten sonra geri dönüş yok. Sistem stabil çalışıyor, pil gibi gelişmeleri 1 haftaya yazarım bu başlığa.Türkiyede yükleyen varmı?
Hani bize gelmedi ? Küstü galibaSD kartım olsa yükleyecektim. Birkaç bilgi daha vereyim. Yüklendikten sonra geri dönüş yok. Sistem stabil çalışıyor, pil gibi gelişmeleri 1 haftaya yazarım bu başlığa.
Şu an sadece bazı firmware sitelerinde var. XDA'da yükleyen yükleyeneHani bize gelmedi ? Küstü galiba
Hayır androidhost gibi siteler, firmware finderdeki yazılım Huawei tarafından imzalı değilFirmware sitesinden kastınız Firmware Finder uygulaması mı?
Türkiye 9 gelecek 9.1 yüklene biliyor sitede gördüm huawei hızlandırmak için yapmışnasıl yüklüyebilirim yardımcı olurmusunuz