Yardım Beklemekten Bıktım Usandım Artık

shmz34

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
Çoğu arkadaş güncellemem geldi, şöyle yaparsanız güncelleme geliyor, az kaldı sabredin, bu hafta içinde dağıtılmaya başlanacak vs tarzı entry ler yazmakta. Her gün günde belki 10 defa güncellemeyi kontrol ediyorum. Ama lanet olası Mate 20 Pro cihazıma EMUI 9.1 güncellemesi bir türlü gelmedi.

İşin pis tarafı HiCare uygulamasında 9.1 için yazılar var ama Güncellemeleri Kontrol Et dediğimde YAZILIMINIZ GÜNCEL demiyor mu çıldırmamak elde değil. Yahu bir yazılım atacaksınız severlere. insanları artık çıldırtmayın. Markanızdan soğutmayın artık yahu...

Haksız mıyım arkadaşlar ? ¿

shmz34

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
Gelen güncelleme olması lazım mate 20 lite a gelmişken birde zaten yazılım ciyiz.
Açıkcası bende yazılımcıyım. Gelen bir güncelleme olduğunun farkındayım. Ancak ülke / bölge / imei sıralaması gibi süreçlere telefonlara gelecek güncellemeyi gruplamışlar. Bu yüzden birine gelen güncellemeyi görüpte şahsınıza aynı cihaz güncellemesini görmemek çıldırtıyor insanı. Gıcık olduğum cihaz olmasına rağmen iphone de güncelleme geldiği anda tüm cihazlara aynı anda geliyor. Ve bu kullanıcıları yazılımdan soğutmuyor.

Herkesin tepki gösterdiği kısım birine güncelleme gelmişken kendisine aynı güncellemenin gelmemesi ve bu insanı gerçekten çileden çıkarıyor...

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Çoğu arkadaş güncellemem geldi, şöyle yaparsanız güncelleme geliyor, az kaldı sabredin, bu hafta içinde dağıtılmaya başlanacak vs tarzı entry ler yazmakta. Her gün günde belki 10 defa güncellemeyi kontrol ediyorum. Ama lanet olası Mate 20 Pro cihazıma EMUI 9.1 güncellemesi bir türlü gelmedi.

İşin pis tarafı HiCare uygulamasında 9.1 için yazılar var ama Güncellemeleri Kontrol Et dediğimde YAZILIMINIZ GÜNCEL demiyor mu çıldırmamak elde değil. Yahu bir yazılım atacaksınız severlere. insanları artık çıldırtmayın. Markanızdan soğutmayın artık yahu...

Haksız mıyım arkadaşlar ? ¿
Dosyayi Yakinda Paylasiriz

hizan

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Huawei Güncelleme dağıtımı nasıl çalışır?

Bir güncelleme yayınlandıktan sonra, ilk 24 ila 48 saat içinde aktif cihazların sadece yüzde birine ulaşır. Bu, Google'ın başlangıçta cihaz hatalarını izlemesini ve kontrol etmesini sağlamak içindir. Planlanan güncellemeler bir ila iki hafta içinde yapılır. Ve 8 haftaya kadar sürebilir
Dolayısıyla, güncellemenin dağıtılacağını/dağıtılmaya başlandığı duyurulsa bile, henüz cihazınız da göremeyebilirsiniz, bu tamamen normal bir durum!

Eyuksel

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Samsungun servis hizmeti yüzünden Huaweiye geçtim ama bu gidişle tekrar samsunga dönücem gibi bu nedir ya etrafımdaki bütün mate 20 lite kullanıcıları güncelleme aldı bir ben alamadım.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Samsungun servis hizmeti yüzünden Huaweiye geçtim ama bu gidişle tekrar samsunga dönücem gibi bu nedir ya etrafımdaki bütün mate 20 lite kullanıcıları güncelleme aldı bir ben alamadım.
Forumda mate 20 lite emui 9 güncellemesi var. işlemleri yaparak yükseltebilirsiniz.