E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 17 Haz 2019 #2 Hayirli hu33' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayirli Olsun
F Frelinnn Huawei üyesi Huawei Üyesi Cihaz Mate 20 Pro 26 Haz 2019 #4 Ben xda forumdan 9.0.1 guncellemeyi yükledim
F Frelinnn Huawei üyesi Huawei Üyesi Cihaz Mate 20 Pro 26 Haz 2019 #5 Buraya nasıl fotoğraf eklebilirim
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Kurucu Cihaz P20 Pro 26 Haz 2019 #6 Frelinnn' Alıntı: Buraya nasıl fotoğraf eklebilirim Genişletmek için tıkla ... Hızlı resim sitesine resmini yukleyebilirsiniz
Frelinnn' Alıntı: Buraya nasıl fotoğraf eklebilirim Genişletmek için tıkla ... Hızlı resim sitesine resmini yukleyebilirsiniz
A akalem Huawei üyesi Cihaz Mate 20 Pro 26 Haz 2019 #7 dostlar güncelleme gelmedi bana ama 3.parti ile güncellemeyi yükleme şansım var mı? yani 9.1 indirip direk sıfırdan indirme yapabilir miyim?
dostlar güncelleme gelmedi bana ama 3.parti ile güncellemeyi yükleme şansım var mı? yani 9.1 indirip direk sıfırdan indirme yapabilir miyim?
A akalem Huawei üyesi Cihaz Mate 20 Pro 27 Haz 2019 #9 Frelinnn' Alıntı: Link paylaşabiliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... Özelden at bana sana zahmet