Soru Bootloader Kilidi Hk. - Huawei P20 Lite (ANE-LX1)

fopoxedi

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Herkese Merhaba,

Huawei geçen aylarda Bootloader Kilidini kaldırmak için destek sunmayacağını açıklamıştı. Resmi olarak Bootloader Kilidini kaldıramıyoruz. 3. Parti uygulamalar var fakat bunlar ücretli. DC Unlocker diye bir programla kilit kaldırılabiliyor (4 euro ücreti, 25 lira). Bunu ücretsiz yapmanın hiç bir yolu yok mudur? Cihazda gereksiz o kadar çok uygulama vs var ki bunlar kaldırılmıyor ve beni rahatsız ediyor. Çıldırıcam. neyse çok uzattım. Bootloader kilidini kaldırmak için ücretsiz bir yol yok mu?

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Herkese Merhaba,

Huawei geçen aylarda Bootloader Kilidini kaldırmak için destek sunmayacağını açıklamıştı. Resmi olarak Bootloader Kilidini kaldıramıyoruz. 3. Parti uygulamalar var fakat bunlar ücretli. DC Unlocker diye bir programla kilit kaldırılabiliyor (4 euro ücreti, 25 lira). Bunu ücretsiz yapmanın hiç bir yolu yok mudur? Cihazda gereksiz o kadar çok uygulama vs var ki bunlar kaldırılmıyor ve beni rahatsız ediyor. Çıldırıcam. neyse çok uzattım. Bootloader kilidini kaldırmak için ücretsiz bir yol yok mu?
Şu anda yok ama huawei bu tepkileri fazla karşisina alamaz. Kaldiricak mecbur

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Sizcede çok saçma değil mi ya? Ben senin bana dayattığın uygulamaları kullanmak zorunda mıyım? Uygulamaların 3/2si gereksiz yer kaplıyor. Huawei beyin şu inadını kırsak :)
İlk başta xiaomide yapmıştı sonradan tepkilerden sonra kaldırdı huaweide kaldıracak.