panzer0110
Yeni Üye
- Cihaz
- Mate 10 Lite
merhaba cıhazımın bootloader kilidini açmak istiyorum root atmak için ama birtürlü bulamadım
Bootloader kilidinizin açılması lazım. Root atmanız için huaweide bunu vermiyor ücretli uygulamalar var bunun içinmerhaba cıhazımın bootloader kilidini açmak istiyorum root atmak için ama birtürlü bulamadım
Mate 10 lite zamanında veriliyordu bu kodlar ozaman aldıysanız vardır yoksa şuan Huawei bu kodları vermiyor paralı bir şekilde açanlar var fakat 120 $ paraya yapıyorlar oda değmez garanti bişey yok yani uzun lafın kısası ilk zaman bootloader kodu almadiysaniz şuan için vermiyor Huaweimerhaba cıhazımın bootloader kilidini açmak istiyorum root atmak için ama birtürlü bulamadım
Burada şöyle bir şey var Huawei verirken vermemeye başladı ancak bu inat kirilacaktir inşallahBootloader engeli fazla surmez xiaomide ilk zamanlar vermiyordu. Sonradan vermeye başladi.
Dc unlocker ile açmak istedim kredi aldım para ile ama android sürümüm dolayısı ile cihazın tespit edilmesi engelleniyor iletişime geçtim ve Android sürümümü düşürmem gerektiğini söylediler veya beklemeniz lazım dedilerŞuan Huawei'nin bootloader için desteği bulunmamaktadır. 3.parti programlar ile yapmanız gerekir.
Google Play'den satın aldıysanız Play Bakiyesi olarak iade edebilirsiniz.Dc unlocker ile açmak istedim kredi aldım para ile ama android sürümüm dolayısı ile cihazın tespit edilmesi engelleniyor iletişime geçtim ve Android sürümümü düşürmem gerektiğini söylediler veya beklemeniz lazım dediler
bootloader kilidi acılmadan root atamazmıyızBootloader kilidinizin açılması lazım. Root atmanız için huaweide bunu vermiyor ücretli uygulamalar var bunun için
Telefonunuz çalındığında formatlama yoluyla kullanılmasını engelleyen bir sistem. Sistem açılışında Google' a ait bir gmail hesabı veya sadece sizin bildiğiniz bir desen şifresi istediği için formatlansa dahi telefonu açmasına izin vermiyor.bootloader kilidi acılmadan root atamazmıyız
bu arada oem kilidi ne işe yarıyor