Soru bootloader

panzer0110

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Lite
merhaba cıhazımın bootloader kilidini açmak istiyorum root atmak için ama birtürlü bulamadım

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
merhaba cıhazımın bootloader kilidini açmak istiyorum root atmak için ama birtürlü bulamadım
Mate 10 lite zamanında veriliyordu bu kodlar ozaman aldıysanız vardır yoksa şuan Huawei bu kodları vermiyor paralı bir şekilde açanlar var fakat 120 $ paraya yapıyorlar oda değmez garanti bişey yok yani uzun lafın kısası ilk zaman bootloader kodu almadiysaniz şuan için vermiyor Huawei

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Bootloader engeli fazla surmez xiaomide ilk zamanlar vermiyordu. Sonradan vermeye başladi.

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Şuan Huawei'nin bootloader için desteği bulunmamaktadır. 3.parti programlar ile yapmanız gerekir.

panzer0110

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Lite
Şuan Huawei'nin bootloader için desteği bulunmamaktadır. 3.parti programlar ile yapmanız gerekir.
Dc unlocker ile açmak istedim kredi aldım para ile ama android sürümüm dolayısı ile cihazın tespit edilmesi engelleniyor iletişime geçtim ve Android sürümümü düşürmem gerektiğini söylediler veya beklemeniz lazım dediler

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Dc unlocker ile açmak istedim kredi aldım para ile ama android sürümüm dolayısı ile cihazın tespit edilmesi engelleniyor iletişime geçtim ve Android sürümümü düşürmem gerektiğini söylediler veya beklemeniz lazım dediler
Google Play'den satın aldıysanız Play Bakiyesi olarak iade edebilirsiniz.

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
bootloader kilidi acılmadan root atamazmıyız
bu arada oem kilidi ne işe yarıyor
Telefonunuz çalındığında formatlama yoluyla kullanılmasını engelleyen bir sistem. Sistem açılışında Google' a ait bir gmail hesabı veya sadece sizin bildiğiniz bir desen şifresi istediği için formatlansa dahi telefonu açmasına izin vermiyor.