Diğer Bu Başlık Altında Huaweinin Ne Yapabileceğini Tartışıyoruz

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bu Başlık Altında Huaweinin Ne Yapabileceğini Tartışıyoruz.
Benim görüşüm şöyle
1)Huawei Mobile sistemleri Honor'a aktarılır. Yeni telefonlar HONOR ismi ile satışa çıkar.
2) Huawei anlaşma yoluna gider. Rüşvet, para ile sıkıntısız devam eder
3) Huawei kendi işletim sistemini yapar
a) Başarılı olur
b) başarısız olur
4)Huawei Açık kaynak kodlu android kullanarak hizmetine kendi mağazası ve kendi güvenlik güncelleştirmeleri ile devam eder.
5)Çin hükümeti ambargolarını arttırır. Amerika mecburen geri adım atar.
6)Huawei Android Lisansına sahip olan çinli bir telefon şirketini (ör: oppo) satın alıp ismini huawei mobile yaparak marka bilinirliğini bozmadan devam eder.

Ali1632

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Acaba işletim sistemi çıkarırsa eski androidlere emui gelişmeye devammı eder yoksa direk o işletim sisteminemi geçer

Ali1632

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Peki linux tabanlı diye söylentiler var acaba android programlarını çalıştırırmı

ayuD

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Ben anlaşacaklarını düşünüyorum, zaten Google'a değil ABD'ye ait bir karar. İki tarafta zarara giriyor.

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Çin kendi ekosistemini kurarsa büyük bir rekabet olur. Fena da olmaz aslında. :D
Aslında haklısın. Ama ciddi bir hamle olarak demek istediğim gümrüğü ABDyr kapatma ve bütün ABD şirketlerine yüzde bilmem kaç vergi koyma. Böyle bir durumda ABD paşa paşa geri adım atar

S3ncer

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hiçbir şey. Huaweinin sonunda Microsoft telefonlar gibi olacak. Şuan telefonu elimden nasıl çıkarabilirim diye düşünüyorum

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Olabilir ama sistem bizi buna zorluyor. Keşke 1 yıl önce iphone alsaydım diyorum. Sorun huawei de değil ama bu devirde her konuda maalesef kapitalizmin kölesi olmamız gerekiyor.
Sen gidersen, o giderse, şu giderse kim kalacak doğruyu savunan... Haklısın ne diyeyim.