Soru Cift Numara

ugur1903

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhabalar,
Telefonun tuş takımından kısa yol olarak kişi aradığımda 2 numara olarak çıkıyor. Görünteme kısmından sadece sim kişileri olarak ayarladim ama sonuç değişmedi nasıl yapabilirim?
Kişilere girince tek numara ama tuş takimindan numara yazinca 2 kere çıkıyor.
Şimdiden teşekkür ederim

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
Merhabalar,
Telefonun tuş takımından kısa yol olarak kişi aradığımda 2 numara olarak çıkıyor. Görünteme kısmından sadece sim kişileri olarak ayarladim ama sonuç değişmedi nasıl yapabilirim?
Kişilere girince tek numara ama tuş takimindan numara yazinca 2 kere çıkıyor.
Şimdiden teşekkür ederim
hocam anlattıkların çok karışık tekrar düzgünce anlatırmısın

ugur1903

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Kusura bakmayın tekrar anlatıyorum

Telefondan rehberden kisilere bakinca tek numara olarak cikiyor fakat tus takımından hizli numara bulmak için basınca ayni kisiyi iki kere görüyorum. Biri sim numarası biri WhatsApp bu ikili durumdan nasıl kurtulurum problemim bu. Görüntüleme kısmından sadece sim numarasını sectim bu arada WhatsApp seçili değil. Umarım açıklayıcı olmuştur. Resimleride yukledim
bVoB40.jpg
dvVOWr.jpg

hsaglam84

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Kusura bakmayın tekrar anlatıyorum

Telefondan rehberden kisilere bakinca tek numara olarak cikiyor fakat tus takımından hizli numara bulmak için basınca ayni kisiyi iki kere görüyorum. Biri sim numarası biri WhatsApp bu ikili durumdan nasıl kurtulurum problemim bu. Görüntüleme kısmından sadece sim numarasını sectim bu arada WhatsApp seçili değil. Umarım açıklayıcı olmuştur. Resimleride yukledim
bVoB40.jpg
dvVOWr.jpg
sende iyi gene 2 tane bende 4 tane çıkıyor :) O bence arama seçenekleriyle alakalı