T teodan Katılımcı Üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 17 Nis 2019 #1 Play Store'da çoğu uygulamada bu bildirim çıkıyor neden?
G Gucarsahin10 Katılımcı Üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 17 Nis 2019 #3 Bende de p20 lite var ama henüz bu sorunu yaşamadım.
T teodan Katılımcı Üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 17 Nis 2019 #4 AlperDeniz' Alıntı: Cihaz ve android sürümünü? Genişletmek için tıkla ... p20 lite, 8.0.0.161 zaten her uygulamada yaşamıyorum bugün mesela Google pay uygulamasını yükleyemedim
AlperDeniz' Alıntı: Cihaz ve android sürümünü? Genişletmek için tıkla ... p20 lite, 8.0.0.161 zaten her uygulamada yaşamıyorum bugün mesela Google pay uygulamasını yükleyemedim
A AlperDeniz Yeni Üye Cihaz Mate 20 Lite 17 Nis 2019 #5 teodan' Alıntı: p20 lite, 8.0.0.161 zaten her uygulamada yaşamıyorum bugün mesela Google pay uygulamasını yükleyemedim Genişletmek için tıkla ... Ülkemizde aktif değil çünkü
teodan' Alıntı: p20 lite, 8.0.0.161 zaten her uygulamada yaşamıyorum bugün mesela Google pay uygulamasını yükleyemedim Genişletmek için tıkla ... Ülkemizde aktif değil çünkü
E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 17 Nis 2019 #6 teodan' Alıntı: Play Store'da çoğu uygulamada bu bildirim çıkıyor neden? Genişletmek için tıkla ... Ekran paylasin
teodan' Alıntı: Play Store'da çoğu uygulamada bu bildirim çıkıyor neden? Genişletmek için tıkla ... Ekran paylasin
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Kurucu Cihaz P20 Pro 17 Nis 2019 #7 Ayarlardan Google Play Storun güncellemelerini kaldırıp verilerini temizleyin. Düzelecektir.