Appgallery den suudi arabistan secili yapip kullanabilirsiniz herhangi sorun olmamaktadir.Cloud ve appgallery uygulamaları ülkemize neden destek vermiyor?
Bu işlemi nasıl yapabilirim. Aradım bulamadım da.Appgallery den suudi arabistan secili yapip kullanabilirsiniz herhangi sorun olmamaktadir.
Icloud yerine huaweinin kendi yedekleme servisini kullanabilirsiniz
hangisini appgaleryimi soruyorsunuz yoksa yedeklemeyimiBu işlemi nasıl yapabilirim. Aradım bulamadım da.
Appgallery açınca bölgenizde desteklemiyor diyor ya okısım.hangisini appgaleryimi soruyorsunuz yoksa yedeklemeyimi
Ap gallery ayarlarinda ulkeyi arabistan vs yapin duzelecektirAppgallery açınca bölgenizde desteklemiyor diyor ya okısım.
Başa döndük sanırım. Rica etsem bu işlemi nasıl yaptığınızı sorabilirmiyim. Bilginiz varsa yazarsanız sevinirimBu işlemi nasıl yapabilirim. Aradım bulamadım da.
aynı zamanda almanya'yı seçip de kullanabilirsin.Cloud ve appgallery uygulamaları ülkemize neden destek vermiyor?
Nasıl yapılıyor pekiaynı zamanda almanya'yı seçip de kullanabilirsin.
bu ülkede kullanilamaz ibaresinin altında bölge değiştir seçeneği mevcut. oradan yapabilirsinNasıl yapılıyor peki
bu ülkede kullanilamaz ibaresinin altında bölge değiştir seçeneği mevcut. oradan yapabilirsin
Uygulamayi sifirlayin verileri temizleyin tekrar acinDenedim olmuyor. Bekledim tekrar tekrar bastım olmadı.