S Samet Yeni Üye 14 Eki 2018 #1 Merhabalar P20 lite kullanmaya başladım cıhazda ekolayzer ayarı bulamadım hatta ayar bölümü var ama işlem yapılmıyor ses sistemi ve benzeri cıhazlara bağladığım da ses kötü çıkıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz
Merhabalar P20 lite kullanmaya başladım cıhazda ekolayzer ayarı bulamadım hatta ayar bölümü var ama işlem yapılmıyor ses sistemi ve benzeri cıhazlara bağladığım da ses kötü çıkıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Emui Expert Kurucu Cihaz P20 Pro 15 Eki 2018 #2 Sunu indirip deneyebilirmisin Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
S Samet Yeni Üye 18 Eki 2018 #3 huawei' Alıntı: Sunu indirip deneyebilirmisin Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar Uygulamayı indirdim yalnız güvenilir değil diyor bir problem olurum yüklesem
huawei' Alıntı: Sunu indirip deneyebilirmisin Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar Uygulamayı indirdim yalnız güvenilir değil diyor bir problem olurum yüklesem
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Emui Expert Kurucu Cihaz P20 Pro 18 Eki 2018 #4 Samet' Alıntı: Merhabalar Uygulamayı indirdim yalnız güvenilir değil diyor bir problem olurum yüklesem Genişletmek için tıkla ... Yukleyin bir sorun olmayacaktır
Samet' Alıntı: Merhabalar Uygulamayı indirdim yalnız güvenilir değil diyor bir problem olurum yüklesem Genişletmek için tıkla ... Yukleyin bir sorun olmayacaktır