Yardım ekranda parmak kaydırırken çıkan mavi çizgi

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
bu sorundan daha önce de bahsetmiştim, bazen parmak kaydirma yaparken mavi bir cizgi cikiyordu ve parmagimi cektigimde kayboluyordu, bu kez tekrar denk geldiginde refleksimi tutup parmagimi kaldirmadim ve ekran görüntüsü aldım. fakat bir şey farkettim, ekran goruntusu aldiktan sonra, o mavi seyle cizdigim seyler acik renkli olarak ss oldu. yani sorun olmayabilir mi acaba? ekran görüntüleri bunlar; hakkinda fikri olan yardimci olabilir mi?
XM3ZnR.jpg
6av077.jpg

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Its detecting the knuckle gesture for taking screenshots or split screen mode. Does it on my mate 10 pro too. They can be turned off in settings - smart assistance - motion control, at least in emui 8.0 {assume it's similar in 8.1)

yabanci bir forumdan baktim, bir sorun değilmiş bu, akıllı ekran görüntüsü alma şeysiymiş. parmaginizin üst eklem yeriyle ekrana tıktık yaptiginizda ekran görüntüsü alıyor, ya da aynı şekilde eklem yeriyle sürükleme yaptıgınız zaman çizdiginiz yerleri ekran görüntüsü olarak alıyormuş. akıllı asistan kısmından kapatabiliyorsunuz.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Its detecting the knuckle gesture for taking screenshots or split screen mode. Does it on my mate 10 pro too. They can be turned off in settings - smart assistance - motion control, at least in emui 8.0 {assume it's similar in 8.1)

yabanci bir forumdan baktim, bir sorun değilmiş bu, akıllı ekran görüntüsü alma şeysiymiş. parmaginizin üst eklem yeriyle ekrana tıktık yaptiginizda ekran görüntüsü alıyor, ya da aynı şekilde eklem yeriyle sürükleme yaptıgınız zaman çizdiginiz yerleri ekran görüntüsü olarak alıyormuş. akıllı asistan kısmından kapatabiliyorsunuz.
Cevap yaziyordum sorun cozuldu

mrcc

Yeni Üye
Cihaz
Nova
Merhabalar aynı sorun bende de var çıldırmak üzereyim yardım edin nereden kapatılıyor bu asistanda yok böyle bir kapatma yeri

Galala147

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20
Gençler Huawei matepad 11.5 aynı sorun bende de var çözdüm. Ayarlar-Erişilebilirlik Özellikleri- Ekran Kaydının tikini kaldırın.