Soru Ekranım kırıldı

kkaratayy

Yeni Üye
İyi günler Huawei mate 10 lite kullanıcısıyım kısa bir süre önce ekranım kırıldı ne yapmam gerek HiCare uygulamasında kapıdan kapıya servis var güvenebilirmiyiz

edelermehmet

Yeni Üye
Merhabalar

Mail kurulumunda problem yaşıyorum Hotmail ve Gmail hesaplarını kurdum ancak Şİrket maillerimi pop3 kullanarak kurmam gerekiyor her türkü aksiyonu denedim ancak başarısız ne yapmam gerekiyor.

edelermehmet

Yeni Üye
Merhaba

Mail kurulumunda problem yaşıyorum Hotmail ve Gmail hesaplarını kurdum ancak Şİrket maillerimi pop3 kullanarak kurmam gerekiyor her türkü aksiyonu denedim ancak başarısız ne yapmam gerekiyor.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Merhaba

Merhaba hesap ekle kismindan pop3 kullanarak denediginizde ne gibi sorunla karsilasiyorsunuz

Parst

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Lite
İyi günler Huawei mate 10 lite kullanıcısıyım kısa bir süre önce ekranım kırıldı ne yapmam gerek HiCare uygulamasında kapıdan kapıya servis var güvenebilirmiyiz

Yanlış bilmiyorsam UPS kargo(şehre göre değişiklik göstermiyorsa) ile adresinizden alınıyor cihazınız kutusu ve faturası tam olmalı. Kullanıcı hatası olsa bile ücretini yatırdığınız zaman kısa sürede cihaz elinize ulaşacaktır.

Parst

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Lite
Merhaba

Şirket maillerinizin port numarasını kurulum yaparken kontrol ediniz. gmail veya hotmail deki gibi otomatik değil şirket mailleri