Hicare huawei'nin kendi servisi bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorumİyi günler Huawei mate 10 lite kullanıcısıyım kısa bir süre önce ekranım kırıldı ne yapmam gerek HiCare uygulamasında kapıdan kapıya servis var güvenebilirmiyiz
Huawei garantisi kapsamindaysa kullanici hatasi degilse degistirilerİyi günler Huawei mate 10 lite kullanıcısıyım kısa bir süre önce ekranım kırıldı ne yapmam gerek HiCare uygulamasında kapıdan kapıya servis var güvenebilirmiyiz
Merhaba hesap ekle kismindan pop3 kullanarak denediginizde ne gibi sorunla karsilasiyorsunuzMerhaba
Mail kurulumunda problem yaşıyorum Hotmail ve Gmail hesaplarını kurdum ancak Şİrket maillerimi pop3 kullanarak kurmam gerekiyor her türkü aksiyonu denedim ancak başarısız ne yapmam gerekiyor.
İyi günler Huawei mate 10 lite kullanıcısıyım kısa bir süre önce ekranım kırıldı ne yapmam gerek HiCare uygulamasında kapıdan kapıya servis var güvenebilirmiyiz
Şirket maillerinizin port numarasını kurulum yaparken kontrol ediniz. gmail veya hotmail deki gibi otomatik değil şirket mailleriMerhaba
Mail kurulumunda problem yaşıyorum Hotmail ve Gmail hesaplarını kurdum ancak Şİrket maillerimi pop3 kullanarak kurmam gerekiyor her türkü aksiyonu denedim ancak başarısız ne yapmam gerekiyor.