Soru Ekranım Sarardı

teodan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
6 aylık cihazım var. Telefonu hiç sıcak kullanmadım, eğilme bükülme çarpma olmadı ama sol üstte hafif bir sararma var. Garantiye veren oldu mu daha önce?

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
Bir kaç yerde böyle bir sorunlarla alakalı yazılar görmüştüm servise gönderimler sonucunda ekran değişimleri yapılmış bazılarının ise telefonları yenisi ile değiştirilmiş

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
6 aylık cihazım var. Telefonu hiç sıcak kullanmadım, eğilme bükülme çarpma olmadı ama sol üstte hafif bir sararma var. Garantiye veren oldu mu daha önce?
Ekran sararması cihaz ile ilgili bir kronik sorun olabilir garantiye gönderin

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Garantiye kendim götürmeyi planlıyorum. Umarım aynı gün içinde tamir edip cihazı teslim ediyorlardır.
İzmir mavibahceye kendim götürdüm aynı sorundan 2 saatte yapılıp verildi elden lite modellerde kronik sorun bu p20 litede her telefonda oluyor ama genele benim 2 kere oldu tam 6 ayda bir ikiside :)

Kuzeyogi

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Aynı sorun iki gün önce benimde başıma geldi pil göstergesinin orda ince sarı bi çizgi oluştu müşteri hizmetlerini Aradım yollayın değiştirelim dediler ama kargo süresi uzun olduğundan kendim götürmeyi tercih ettim istanbula gittiğimde gideceğim eğer ellerinde ekran stoğu var ise aynı gün yapıp teslim edeceklerini söylediler. Gittiğimde yaşadığım tecrübeyi burdan sizlerle paylaşırım. Ama bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum basit birşey için müşterilerini üzecek firma değil huawei

MuFi

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Geçen ay bende aynı sorunu yaşadım (P20 Lite) Garantiye gönderdim ekran ve çerçeve aynı anda değişti. 2 Saat de değişimi yaptılar.

teodan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız.

Tozluterlik

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Bende de buna benzer bi sorun oluşmaya başladı 1 haftadır. Ekranın saat olan üst kısmı ve tuş göstergeleri olan alt kısmı sararıyor. Kilitleyip geri açınca telefon düzeliyor. Cihazımı 10 ay önce almıştım ilk aldığım hafta ekranı değişmişti donma sorunundan dolayı. Tekrar göndersem ekran değişimi yaparlar mı acaba?