Ekran sararması cihaz ile ilgili bir kronik sorun olabilir garantiye gönderin6 aylık cihazım var. Telefonu hiç sıcak kullanmadım, eğilme bükülme çarpma olmadı ama sol üstte hafif bir sararma var. Garantiye veren oldu mu daha önce?
Garantiye kendim götürmeyi planlıyorum. Umarım aynı gün içinde tamir edip cihazı teslim ediyorlardır.Ekran sararması cihaz ile ilgili bir kronik sorun olabilir garantiye gönderin
İzmir mavibahceye kendim götürdüm aynı sorundan 2 saatte yapılıp verildi elden lite modellerde kronik sorun bu p20 litede her telefonda oluyor ama genele benim 2 kere oldu tam 6 ayda bir ikisideGarantiye kendim götürmeyi planlıyorum. Umarım aynı gün içinde tamir edip cihazı teslim ediyorlardır.
Geçen ay bende aynı sorunu yaşadım (P20 Lite) Garantiye gönderdim ekran ve çerçeve aynı anda değişti. 2 Saat de değişimi yaptılar.6 aylık cihazım var. Telefonu hiç sıcak kullanmadım, eğilme bükülme çarpma olmadı ama sol üstte hafif bir sararma var. Garantiye veren oldu mu daha önce?
Rica ederiz.Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız.
Hangi şubeye gönderdiniz? Ben İstanbul ana bayiine götürmeyi düşünüyorum.Rica ederiz.
Firmanın adını hatırlamıyorum. İstanbul servis. Ben Gaziantep'den gönderdim, gidiş-geliş ve onarım süresi toplam 4 günHangi şubeye gönderdiniz? Ben İstanbul ana bayiine götürmeyi düşünüyorum.