eml -l09 c782

Uykuculinux

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20
eml -l09 c782 telefonum var imei repair yapıldı hicare uzerinde güncelleme görünüyor fakat uzerine tıkladıgımda yazılımınız güncel diyor suan android 9 kullanıyorum
Android 10 güncellemesi ingiltere modeller iin geldide benim teldemi sorun var yoksa normalmi
hisuite ile baktıgımda yazılımınız güncel yazısı yine cıkıyor

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
eml -l09 c782 telefonum var imei repair yapıldı hicare uzerinde güncelleme görünüyor fakat uzerine tıkladıgımda yazılımınız güncel diyor suan android 9 kullanıyorum
Android 10 güncellemesi ingiltere modeller iin geldide benim teldemi sorun var yoksa normalmi
hisuite ile baktıgımda yazılımınız güncel yazısı yine cıkıyor
Erecovery modda deniyebilirsiniz güncelleme varsa oradan alacaktır yoksa mevcut sürümü yeniden indirir tekrar indirmeyin iptal edin o zaman imei repair işlemi yapılmış dediniz derleme numarası bozulmamissa cihazın güncelleme almasi lazım telefon hakkindaya girip imei numaranız gozukmeyecek şekilde resim atabilirmisiniz

Uykuculinux

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20
Erecovery modda deniyebilirsiniz güncelleme varsa oradan alacaktır yoksa mevcut sürümü yeniden indirir tekrar indirmeyin iptal edin o zaman imei repair işlemi yapılmış dediniz derleme numarası bozulmamissa cihazın güncelleme almasi lazım telefon hakkindaya girip imei numaranız gozukmeyecek şekilde resim atabilirmisiniz
Daha önce hisuite ile eski sürüme dön demiştim ve sonra tekrar güncelleme aldım
ama suan hicare üzerindeki güncelleme gelmiyor

Uykuculinux

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20

simdi erocovery i denedim hata veriyor bende sistem downgrade yapıyorum insallah düzelir

Son düzenleme:

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Cihazınızın derleme numarası normal herhangi bir sorun gözükmüyor c782 hangi bölge kodu hatırlamıyorum şu an normalde emui 10 güncellemesi bile alması lazımdi SD kart dload yöntemiyle bir üst sürüm yüklenebilir ama normal yollardan güncelleme alması daha iyi

Uykuculinux

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20
Cihazınızın derleme numarası normal herhangi bir sorun gözükmüyor c782 hangi bölge kodu hatırlamıyorum şu an normalde emui 10 güncellemesi bile alması lazımdi SD kart dload yöntemiyle bir üst sürüm yüklenebilir ama normal yollardan güncelleme alması daha iyi
İngiltere kodu c782 Android 10 nerden bulabilirim 1 kac tane indirdim hata verdi bugun yeniden pc ile yazılım downgrade yaptim erecowey duzeldimi bakamadim is saati geldiğinden dolayi ama HiCare üzerinde güncelleme var gorunuyor yine ayni durum var

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Emui 10 yazılımları varmı bilmiyorum son dönemlerde hiç bakmadım cihaza uygun yazılımı yüklemeniz lazım yoksa cihaz brick olabilir hicare üzerinden guncellemede hangi sürümü gösteriyor görebiliyormusunuz

Uykuculinux

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20
Emui 10 yazılımları varmı bilmiyorum son dönemlerde hiç bakmadım cihaza uygun yazılımı yüklemeniz lazım yoksa cihaz brick olabilir hicare üzerinden guncellemede hangi sürümü gösteriyor görebiliyormusunuz
HiCare uzerinde sadece güncelleme olduguna dair üzerinde nokta var başka birsey görünmüyor güncellemeye tıkladığımda sistem güncelleme yeri geliyor ve tarama yapip yaziliminiz guncel diyor
erocovery hata veriyor wifi seçeneklerinden tekrar baglanti yaptim modemin yanina gittim ama.faydasi yok

Uykuculinux

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20
sorun cözüldü
Huawei P20 EML-L09 hw eu HLRCF Emily-L09C 9.1.0.372(C782E12R1P12T8) Firmware
dosyasını indirip dlooad ile yükledim daha sonra android 10 güncellemesi geldi