Soru Emuı 9.0 güncellemesi

byrak3458

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Pro
Emuı 9.0 güncellemesinden sonra telefonum iyice yavaşladı donmalar kasmalar başladı. Eski sürümde hiç bir donma ve kasmayla karşılaşmazken, yeni sürümde sürekli performans düşmesi yaşıyorum ve telefonum sürekli 10-15sn aralıklarla kitlenip kalıyor. İlgilenin şunla koskoca huawei firması yaptığınız güncellemeye bakın! Berbat

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Emuı 9.0 güncellemesinden sonra telefonum iyice yavaşladı donmalar kasmalar başladı. Eski sürümde hiç bir donma ve kasmayla karşılaşmazken, yeni sürümde sürekli performans düşmesi yaşıyorum ve telefonum sürekli 10-15sn aralıklarla kitlenip kalıyor. İlgilenin şunla koskoca huawei firması yaptığınız güncellemeye bakın! Berbat

telefonu sıfırlamayı denediniz mi? forumda mate 10 pro kullanan çok kişi var, yazılımsal bir sıkıntı olsaydı çoğu kişi belirtirdi. factory reset yapın, geri dönüş yapın

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
a
aynı zamanda, güncelleme yeni release olmuş durumda, telefona direk geldi mi güncelleme, yoksa 3. parti programlarla mı (firmware finder) yükledin?

byrak3458

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Pro
Telefonuma güncelleme geldi kendim biryerden bulup yüklemedim. Model BLA-L09. Üstelik telefonumu sıfırlarsam bütün verilerimi kaybedicem. Çünkü huawei cloud sisteminiz türkiyede çalışmıyor.

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Telefonuma güncelleme geldi kendim biryerden bulup yüklemedim. Model BLA-L09. Üstelik telefonumu sıfırlarsam bütün verilerimi kaybedicem. Çünkü huawei cloud sisteminiz türkiyede çalışmıyor.
bilgisayara yedekleme yapman mümkün mü?

byrak3458

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Pro
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Benim merak ettiğim yeni bir güncelleme gelecek mi?

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Benim merak ettiğim yeni bir güncelleme gelecek mi?
iyileştirme amaçlı olarak güncellemeler belirli aralıklarla gelir. ve şarj kablosuyla telefonu bilgisayara tak, telefon ekranını bir kereye mahsus aç ve bilgisayardan telefonuna erişmiş olacaksın.