dur hele. ortalığı karistirma simdi p20 lite ci arkadaslar gelip daha 9 almadik diye fırça atarlar haberin olsunMerhaba arkadaşlar Yurtdışından Mate 20 Pro modeli geldi yeni bir aralar geçen ay okuduğum 9.1 emui güncellemesi dağıtıma başlandı diye biliyorum ama şuan ne güncelleme var ne başka birşeyEmui 9.1 ne zaman geliyor?
dur hele. ortalığı karistirma simdi p20 lite ci arkadaslar gelip daha 9 almadik diye fırça atarlar haberin olsun
Çinden yola çıktı bir iki aya kalmaz gelirAlamadım ben nerde şu emui 9
dur hele. ortalığı karistirma simdi p20 lite ci arkadaslar gelip daha 9 almadik diye fırça atarlar haberin olsun
ve appgallery gibi uygulamalar için güncellemeler geldi
![]()
çinde beta aşaması biteli bayaa oldu yakında düşer bizeMerhaba arkadaşlar Yurtdışından Mate 20 Pro modeli geldi yeni bir aralar geçen ay okuduğum 9.1 emui güncellemesi dağıtıma başlandı diye biliyorum ama şuan ne güncelleme var ne başka birşeyEmui 9.1 ne zaman geliyor?
benimde aynı hicare 9.1.4.516 böyleben appgallery i kullanmıyorum da (bişeye bakmak için birleşik krallık yapıyorum, temalar da ülkeyi türkiye yapınca zaten appgallery de ona geçiyor) nasıl 9.2.... sürümünü aldın merak ettimgörüntü atsana bi senin cihazda mate 20 pro mu ? üstat benim cihaz 9.0.0.238 sürümün de
![]()
ben appgallery i kullanmıyorum da (bişeye bakmak için birleşik krallık yapıyorum, temalar da ülkeyi türkiye yapınca zaten appgallery de ona geçiyor) nasıl 9.2.... sürümünü aldın merak ettimgörüntü atsana bi senin cihazda mate 20 pro mu ? üstat benim cihaz 9.0.0.238 sürümün de
hicare 9.1.4.516
![]()