Soru EMUİ 9.1 Hakkında

akalem

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Pro
Merhaba arkadaşlar Yurtdışından Mate 20 Pro modeli geldi yeni bir aralar geçen ay okuduğum 9.1 emui güncellemesi dağıtıma başlandı diye biliyorum ama şuan ne güncelleme var ne başka birşey :) Emui 9.1 ne zaman geliyor?

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Merhaba arkadaşlar Yurtdışından Mate 20 Pro modeli geldi yeni bir aralar geçen ay okuduğum 9.1 emui güncellemesi dağıtıma başlandı diye biliyorum ama şuan ne güncelleme var ne başka birşey :) Emui 9.1 ne zaman geliyor?
dur hele. ortalığı karistirma simdi p20 lite ci arkadaslar gelip daha 9 almadik diye fırça atarlar haberin olsun

hu33

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Pro
valla güncelleme global dağıtılmaya başlandı dedikten 2-3 gün sonra geliyor benim mate 20 pro'ya :cool:

hu33

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Pro
ve appgallery gibi uygulamalar için güncellemeler geldi
WXAd1m.jpg

hu33

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Pro
ben appgallery i kullanmıyorum da (bişeye bakmak için birleşik krallık yapıyorum, temalar da ülkeyi türkiye yapınca zaten appgallery de ona geçiyor) nasıl 9.2.... sürümünü aldın merak ettim :D görüntü atsana bi senin cihazda mate 20 pro mu ? üstat benim cihaz 9.0.0.238 sürümün de :p
hicare 9.1.4.516
YdP52Z.jpg

Son düzenleme:

hu33

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Pro
çinde beta aşaması biteli bayaa oldu yakında düşer bize
( Huawei Mate 20 Pro güncellemesi: Kararlı EMUI 9.1 Çin’e geldi; Mayıs 2019 yaması yayımlandı)

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
ben appgallery i kullanmıyorum da (bişeye bakmak için birleşik krallık yapıyorum, temalar da ülkeyi türkiye yapınca zaten appgallery de ona geçiyor) nasıl 9.2.... sürümünü aldın merak ettim :D görüntü atsana bi senin cihazda mate 20 pro mu ? üstat benim cihaz 9.0.0.238 sürümün de :p

YdP52Z.jpg
benimde aynı hicare 9.1.4.516 böyle

akalem

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Pro
hicare 9.1.4.516
YdP52Z.jpg

Ektedir
Screenshot_20190527_030243_com.huawei.appmarket.jpg