Yardım Emui 9 Sonrası Wifi+ Çalışmıyor (Sorun Çözüldü)

ultrAhmt

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba Arkadaşlar;
Telefona Emui 9 geldikten sonra wifi+ çalışmamaya başladı. Eve geldiğimde normalde wifi kapalıyken otomatik açılıp bağlanırken, evden uzaklaştığımda wifi otomatik kapanıyordu. Fakat Emui 9 güncellemesi sonrası bu olmamaya başladı. Telefonun Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrardan denedim fakat değişen bişey yok hala wifi otomatik kapanıp açılmıyor. Ayrıca güncelleme sonrası cihaza hard resette attım.

Güncelleme:
Arkadaşlar son gelen 9.0.1.173 güncellemesiyle bu sorun ortadan kalktı. Sorunu yaşayan arkadaşlar varsa konumun sürekli açık olması gerekiyormuş. Emui 8'de konum kapalı olsa bile arka planda wifi taraması yapıyordu fakat bu sürümde bende konum kapalıyken wifi taraması yapmıyor. Son güncelleme gelmeden önce konum açık olsa bile bu özellik çalışmıyordu şimdi konum sürekli açık olduğunda bir problem yok.

Son düzenleme:

atakanokur

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Merhaba Arkadaşlar;
Telefona Emui 9 geldikten sonra wifi+ çalışmamaya başladı. Eve geldiğimde normalde wifi kapalıyken otomatik açılıp bağlanırken, evden uzaklaştığımda wifi otomatik kapanıyordu. Fakat Emui 9 güncellemesi sonrası bu olmamaya başladı. Telefonun Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrardan denedim fakat değişen bişey yok hala wifi otomatik kapanıp açılmıyor. Ayrıca güncelleme sonrası cihaza hard resette attım.
Hard reset dener misiniz?