Rehber EMUI 9'dan EMUI 8'e dönme [2019 Ağustos Güncellemesi]

atakanokur

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Selamlar, bazı arkadaşlar EMUI 9'u kurup memnun kalmamış olabilir; bu rehber o arkadaşlar için biçilmiş bir kaftan niteliğinde.
-Öncelikle bilgisayarınızda HiSuite programı yüklüyse silin.
-Daha sonra linkteki
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
sürümünü kurun.
-Karşınıza programı güncellemenenize dair bir uyarı penceresi çıktığında o pencereyi yana kaydırabilirsiniz.
-Programdaki "Update" tuşuna bastıktan sonra "Switch to Other Version" seçeneğine tıklayın ve 8.0.0 sürümünü indirin, geri kalanını program yapacaktır.

Ağustos Güncellemesi: Yeni gelen güvenlik güncellemesini kurarsanız EMUI 8'e dönemiyorsunuz. Bu sorunun çözümü için öncelikle şu konudaki EMUI 9'un ilk sürümünü kurun: https://forum.huawei-turkiye.com/ko...surumune-yukseltme-rehberi-hayirli-olsun.793/
Daha sonra EMUI 8'e aynı yöntemle geri dönebilirsiniz.
EMUI9_to_EMUI8.jpg

Şu anda ben başarılı bir şekilde dönmüş bulunmaktayım. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

p5RodN.jpg

Son düzenleme:
Selamlar, bazı arkadaşlar EMUI 9'u kurup memnun kalmamış olabilir; bu rehber o arkadaşlar için biçilmiş bir kaftan niteliğinde.
-Daha sonra linkteki
sürümünü kurun.
-Karşınıza programı güncellemenenize dair bir uyarı penceresi çıktığında o pencereyi yana kaydırabilirsiniz.
-Programdaki "Update" tuşuna bastıktan sonra "Switch to Other Version" seçeneğine tıklayın ve 8.0.0 sürümünü indirin, geri kalanını program yapacaktır.
EMUI9_to_EMUI8.jpg

Şu anda ben başarılı bir şekilde dönmüş bulunmaktayım. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

p5RodN.jpg
Güzel bilgi için teşekkürler

Telefonum honor note 10 emui 9 dan emui 8.2 ye bu yöntemle düşürdüm aynı programla emui 9 yükleyemiyorum telefonunuz güncel diyor.

-Daha sonra linkteki
sürümünü kurun.
EMUI9_to_EMUI8.jpg

p5RodN.jpg
Geri dönüş yaptığında telefondaki veriler siliniyor diye biliyorum. Sizinde verileriniz silindi mi..

ben ddlod ile yükleme yaptım ne factory reset atabiliyorum ne de hisuite üzerinden emui 8 e dönebiliyorum.Hisuite de emui 8 indikten sonra yükleme kısmında hata veriyor.Neden olur var mı yardımcı olabilecek

Huawei mate 20 lite sürüm düşürme işlemi yapmak istiyorum 8.2 ye Android 9 dan hisuite yapmak istiyorum ama eski sürüme dönüş seçeneği çıkmıyor yardımcı olurmusunuz

-Daha sonra linkteki
sürümünü kurun.
EMUI9_to_EMUI8.jpg

p5RodN.jpg
Mate 20 lite da geri dönüş yapmak istiyorum ama olmuyor hisute geri dönüş seçeneği çıkmıyor yardımci olurmusunuz

Neden önceki sürümlere dönüyorsunuz çevremdeki tanıdıklarıma emui 9.1 geldi memnunlar bi sıkıntı çıkmadı

Huawei downgrade i kapattı. Bu şekilde artık dönüş yok. Eskimiş bir konu. Xda forum üzerinden p smart için söylüyorum FIG 432 ile başlayan telefonunuza uygun sürümü bulup downgrade yapabilirsiniz. Türk forumlarında bulamazsınız.

Huawei downgrade i kapattı. Bu şekilde artık dönüş yok. Eskimiş bir konu. Xda forum üzerinden p smart için söylüyorum FIG 432 ile başlayan telefonunuza uygun sürümü bulup downgrade yapabilirsiniz. Türk forumlarında bulamazsınız.
1 saat önce yaptım, hâlâ çalışan bir yöntem.

bende işe yaramadı bu yontem 2 pc de denedım cıhaza baglanıyor adb ızını ıstıyor fakat baglanmadı dıyor.baska yontem varmı acaba mate9 ıcın?

Şuan EMUI 10 yüklü şuan Android 10 yani. Tekrar EMUI 8'e dönmek istiyorum nasıl yapabilirim?