Google Service ve Google Play Yükledim

Ardagrkn55

Yeni Üye
Cihaz
MATE 30 PRO
Kusura bakmayın ama siz yapamadığınız için başkalarını da yanlış yönlendirmeyin. Adım adım yükleme rehberleri var ve bir yerde hata yaparsan olmuyor diye yazdım. Büyük bir ihtimalle siz hata yaptınız ondan olmadı. Buraya ekran görüntülerini koyuyorum ki olmuyor diye başkalarını da yanlış yönlendirmeyin. Ben yapamadım bende olmuyor deyin lütfen...

Umarım şimdi de olmuyor demezsiniz...[/HIDEREPLYTHANKS]
Nasıl yaptın? Yardımcı olurmusun İNSTA : arda_grkn55

ozi2000

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Pro
bugün telefonu resetledim tekrar google servisleri yüklemek istedim ama maalesef problem var ,google sign in işlemleri olmuyor ,engellenmiş,uzun uğraşlar sonunda kısmen de olsa yükledim youtube vs çalışıyor ama google meet vs bazı uygulamalar çalışmıyor ,iyi bir yöntem çıkana kadar böyle idare edicem,bu arada mevcut google çalışan sistemi olan asla resetlemesin telefonu ,öyle devam edin.

ozi2000

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Pro
VMOS diye bir uygulama çıkmış bunu yükleyince telefonda mini bir ek işletim sistemi oluşuyor gibi.ve google play servisleri ve tüm uygulamalar çalışıyor ,ancak bana pek güvenli gelmedi .

tolgabrk59

Yeni Üye
Cihaz
P30 Pro
Kusura bakmayın ama siz yapamadığınız için başkalarını da yanlış yönlendirmeyin. Adım adım yükleme rehberleri var ve bir yerde hata yaparsan olmuyor diye yazdım. Büyük bir ihtimalle siz hata yaptınız ondan olmadı. Buraya ekran görüntülerini koyuyorum ki olmuyor diye başkalarını da yanlış yönlendirmeyin. Ben yapamadım bende olmuyor deyin lütfen...

Umarım şimdi de olmuyor demezsiniz...[/HIDEREPLYTHANKS]

Merhaba Hocam,

Google servislerini nasıl yükleyebiliriz yada yükletebiliriz ücreti dahilinde yapabilecek birisi var mı acaba ?

ozi2000

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Pro
P40 Pro ya ,dün GMS yükledim ,ictfix den sorunsuz çalışıyor ,banka uygulamaları,haritalar,Google meet ,instagram vs hepsi çalışıyor.

ozi2000

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Pro
Google servisleri yüklemek isteyen acele etsin ,yeni yöntem geçerliliğini yitirmeden

ozi2000

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Pro
Benim yazılım sürümü 154 idi 131 e düşürdüm öyle yükledim ,tekrar güncelledim ve sorun yok

dreghot

Yeni Üye
Cihaz
P20 Pro
Merhabalar,
bende P40 lite var Turkcell den faturama yansıtarak aldım. Emu yu dusurmeden yapma yöntemi var mı acaba? Cunku ne yaptıysam beceremedim bir türlü. Yedekleme vs zulum oluyor google drive olmadan? Yapabilenler var burada anladığım kadarıyla en son hali ile nasıl yapabildiğini anlatabilir mi? Baya uygulama ve foto yuklu telefonda surum dusurmeden yapamayız gibi anladıgım kadarıyla hadi yaptık guncelleme yapınca tekrar bozulmaz mı bunu merak ediyorum da?

onur90

Yeni Üye
Cihaz
P30 Pro
merhaba istanbul da yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ? Huawei p40 pro google için