Ardagrkn55
Yeni Üye
- Cihaz
- MATE 30 PRO
Nasıl yaptın? Yardımcı olurmusun İNSTA : arda_grkn55Kusura bakmayın ama siz yapamadığınız için başkalarını da yanlış yönlendirmeyin. Adım adım yükleme rehberleri var ve bir yerde hata yaparsan olmuyor diye yazdım. Büyük bir ihtimalle siz hata yaptınız ondan olmadı. Buraya ekran görüntülerini koyuyorum ki olmuyor diye başkalarını da yanlış yönlendirmeyin. Ben yapamadım bende olmuyor deyin lütfen...
Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
Umarım şimdi de olmuyor demezsiniz...[/HIDEREPLYTHANKS]