Yardım Güncelleme Sorunu 8.2.0 SNE-LX1 8.2.0.137(C432)

cenkay

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce mate 20 lite aldım şuan güncelleme bende 8.2.0 SNE-LX1 8.2.0.137(C432) gözüküyor. Forumda bakıyorum bunun 139'u çıkmış ama ben telefonda yeni güncelleme varmı diye bakıyorum bana yok diyor. Bunun sebebi nedir acaba ?

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Huawei vurdum duymaz tavırları ne olacak sendeki Aralık 2018 güvenlik yaması bizdeki 139 ocak güvenlik yaması merak ettiğim sana bu ay verirse 139 u ocak güvenlik güncellemesi olacak saçma şekilde şubat ayında

cenkay

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Huawei vurdum duymaz tavırları ne olacak sendeki Aralık 2018 güvenlik yaması bizdeki 139 ocak güvenlik yaması merak ettiğim sana bu ay verirse 139 u ocak güvenlik güncellemesi olacak saçma şekilde şubat ayında

peki biz bunu manuel olarak yapabiliyormuyuz ? birde kardeşim sen appgaleri kullanabiliyormusun ? Bu ülkede bölgede kullanılamaz diyor hangi ülkeyi seçmeliyim.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
peki biz bunu manuel olarak yapabiliyormuyuz ? birde kardeşim sen appgaleri kullanabiliyormusun ? Bu ülkede bölgede kullanılamaz diyor hangi ülkeyi seçmeliyim.
Guncelleme gelecektir huaweiye sallayanlar gitsin samsungdaki guncellemelere baksin.

App galleryi ayarlarindan ulke secimini arabistan veya baska ulke sec ole dene

cenkay

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm şuan çok yoğun olduğu için herkese bir anda güncelleme gelemiyormuş. appgalery hakkında ise bana şuan izinler alınıyormuş sonuçlandığı zaman zaten kullanılabilecekmişiz.

bu arada update konusuna gelince zaten 1 ay içinde andoid 9 çıkıcakmış.

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Sallamayla alakası yok hocam Huawei güncelleme yönünden zayıf kabul etsenizde etmesenizde