Soru Güvenlik güncellemesi

kayalar53

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Arkadaşlar 9.1.0 sürümüne geçenler hiç güvenlik güncellemesi alan oldumu acaba

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Şuan güncelleme devamı açısından alan arkadaşlar yazabilir ancak 1 ay geriden geliyordu 8.0 dan hatırladığım kadarıyla suan 9.1.0.132 deyim 147 mevcut ama gelmedi daha otadan

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
ben 173 teyim son aldığım güvenlik güncelemesiyle herkese geldi ki zaten sistem güncelemesi kontrol ettiğinizde göreceksiniz almayanlar için söylüyorum.

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
ben 173 teyim son aldığım güvenlik güncelemesiyle herkese geldi ki zaten sistem güncelemesi kontrol ettiğinizde göreceksiniz almayanlar için söylüyorum.
9.1 için mi birde 132 denmi 173 oldu sürümden surume değişir ama 173 olmaması lazım sanki

hsaglam84

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Telefondan bakıyorum güncel diyor daha yeni pc ye bağladım hı suite kendini güncelledi sonra telefon için baktım 9.0.1.173 güncellemesi var dedi şimdi indiriyor

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Telefondan bakıyorum güncel diyor daha yeni pc ye bağladım hı suite kendini güncelledi sonra telefon için baktım 9.0.1.173 güncellemesi var dedi şimdi indiriyor
Reis yükledin mi. Güncellemede görmeyipte hicarede gören varmi ota biraz geriden geliyor sanki

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hisuite baktım p20 lite için göremedim sizin mate 20 lite olması lazım üst modeller erkenden alıyor düşünce nette görürüz zaten ki emui 10 u bekliyoruz dosya düşse resmi olarak dload ile ya Allah