Soru hdmi sorun

okta

Yeni Üye
mrb ısmım oktay canakkaleden herkeze selamlar benım huwaı mate 20 lşte snx l1 var sıpgen dml tytp c aldım ama tv ye yada pc ye bagladıgımda ekran paylasılmıyor pro modellerınde kolay projeksıyon var bu telefonda yok ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Byseus

HuaweiTeam
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Merhaba @okta

Hdmi ile görüntü aktarımı sağlamak için cihazın buna desteği olması gerekmekte herşeyden önce bu destekler

1 - MHL
2 - SLIMPORT

Bu iki seçenekten en az birini desteklemesi gerekmektedir. Mate 20 lite kullanan arkadaşlar bu destek var mı diye bu postu cevaplayacaktır. Ancak ben webde yaptığım araştırma sonucu eklerdeki cihazların bu desteklerle sahip olduğuna ulaştım.

İlk resim slimport ikinci ise mhl destekli huawei cihazları gösteriyor.

Resimleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
Resimleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.

okta

Yeni Üye
COK TESEKKUR AMA PC YE BAGLADIGIMDA OLMUYOR TV REGAL SMART TV VC PC BAGLANTISI VAR BU OZELLIKTE KI KBLO SU SPIGEN ESSENTIAL USB C3.1 HDNI CABLE TAK CALISTIR OZLLIKLI DEMINDE HUWAI MUSTERI TEMSILCISIYLE KONUSTUM DONUSTURUCU FALAN DIYO RAM PRO 20 LERDE AYRI TELEFONA KENDI OZELLIGI KOLY PROJEKSIYON MODU VAR BIZDE YOK PROGRAMLA YAPMAK ISTEDIM BULAMADIM YOUTUBE DE YAPAN VAR EZCHAT DIYE GORUNTU AKTARMAK ICIN ONU INDIRDIM ODA OLMUYOR BECEREMEDIM ANLICANI Z

Byseus

HuaweiTeam
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Anlıyorum cihazı ben kullanmıyorum elimde olsa seve seve deneyimleyip yardımcı olmak isterdim. Forumda mutlaka çıkacaktır kullanıcı. Bir müddet bekleyelim.
İyi forumlar.

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
  • Okunabilirliği ve forumun işlevselliğini zorlaştırabilecek, görüntü kirliliğine neden olabilecek her türlü yazı stilinin-renginin, grafiğin, mesaj biçimlendirmesinin kullanımı yasaktır. Lütfen tamamı büyük harflerden oluşan konu başlıkları ve mesaj kullanmayınız.

Byseus

HuaweiTeam
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
  • Okunabilirliği ve forumun işlevselliğini zorlaştırabilecek, görüntü kirliliğine neden olabilecek her türlü yazı stilinin-renginin, grafiğin, mesaj biçimlendirmesinin kullanımı yasaktır. Lütfen tamamı büyük harflerden oluşan konu başlıkları ve mesaj kullanmayınız.

UYARI gerekli görüldüğü takdirde yönetici @huawei tarafından yapılacaktır. Siz lütfen sadece forumun keyfini çıkarın.
İyi forumlar