Honor V30 ve V30 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Özellikle uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla karşımıza çıkan ve ülkemizde de aktif bir şekilde faaliyet gösteren Honor, düzenlediği uluslararası lansman ile birlikte yeni amiral gemisi modeli olan Honor V30 ve Honor V30 Pro’yu duyurdu. İşte Honor V30 özellikleri ve Honor V30 Pro özellikleri!

Honor V30 özellikleri
Tasarımsal olarak bir önceki Honor modellerinden biraz daha farklı çizgilere sahip olan Honor V30, 6.4 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde bir ekrana ev sahipliği ediyor. Neredeyse tamamen çerçevesiz ekranla gelen telefon, açılabilir kamere ya da çentik yerine ekran içinde kameraya yer veriyor.

Huawei tarafından geliştirilen ve şu anda en güçlü mobil işlemcilerden biri olan Kirin 990‘dan güç alan Honor V30’a bunu yanında 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Batarya tarafında ise telefona 4.100 mAh kapasiteli batarya eşlik ediyor. Telefon kutusundan 40W’lık bir adaptör ile çıkıyor.

Kamera tarafına baktığımızda telefonun oldukça iddialı olduğunu görüyoruz. Arkada 4 kamerası bulunan telefonun ön tarafında ise çift kamera yer alıyor. Telefonun 60 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.7 diyafram açıklığında ana kamerasına ultra geniş açılı kamera, makro kamera ve derinlik algılayıcı kamera eşlik ediyor. Ultra geniş açı kamera, 16 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram açıklığında iken makro kamera ve derinlik algılayıcı kamera, 2 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram açıklığında.

Ön tarafta ise ekrana gömülü olarak gelen çift kamera yer alıyor. Ekranın sol tarafında yer alan bu kameralardan biri, 24 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.0 diyafram açıklığında iken diğeri ise ToF kamera olarak kullanılıyor.

Android 10 işletim sistemi ile kutusundan çıkan telefon, en güncel işletim sisteminin yanı sıra en güncel EMUI arayüzü ile de birlikte geliyor.

Honor V30 Pro özellikleri
Honor V30 Pro modelinin normal V30 modeline göre hiçbir farkı bulunmuyor. Tek fark V30 Pro’nun 256 GB dahili hafızaya sahipken V30’un 128 GB dahili hafızaya sahip olması oluyor.

Honor V30 fiyatı
Honor V30, 470 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulurken Honor V30 Pro, 550 dolarlık başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak.



Resimleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.


Kaynak Shiftdelete
 

Seren_00

Katılımcı Üye
Yasaklı Kullanıcı
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Pro
Özellikleri ve dış görünümü çok güzel
 
Üst