TeknikDestek
Huawei üyesi
- Cihaz
- Mate 20
Huawei telefonlarda App gallery Türkiyede Kullanıma Açılmadı. gallery kısmını kullanmak isteyenler App gallery Bölge ayarlarından Çin Veya suudi arabistan olarak düzeltip giriş yapabilirler.
İçeriğinde ekstra bi uygulama yok bilginize uğraşmanıza değmez şuan içinHuawei telefonlarda App gallery Türkiyede Kullanıma Açılmadı. gallery kısmını kullanmak isteyenler App gallery Bölge ayarlarından Çin Veya suudi arabistan olarak düzeltip giriş yapabilirler.
MerhabaHuawei telefonlarda App gallery Türkiyede Kullanıma Açılmadı. gallery kısmını kullanmak isteyenler App gallery Bölge ayarlarından Çin Veya suudi arabistan olarak düzeltip giriş yapabilirler.
Huawei telefonlarda App gallery Türkiyede Kullanıma Açılmadı. gallery kısmını kullanmak isteyenler App gallery Bölge ayarlarından Çin Veya suudi arabistan olarak düzeltip giriş yapabilirler.
Türkiye listede yok ki nasıl seçip girebiliyorsunuz??Artık Türkiye'de de kullanıma açıldı Türkiye'yi seçerek de girilebiliyor
Türkiye listede yok ki nasıl seçip girebiliyorsunuz??
aynen Türkiye'yi ben de göremedim appgalery de.Türkiye listede yok ki nasıl seçip girebiliyorsunuz??
aynen Türkiye'yi ben de göremedim appgalery de.
Ücretli mi peki bu uygulamaHuawei telefonlarda App gallery Türkiyede Kullanıma Açılmadı. gallery kısmını kullanmak isteyenler App gallery Bölge ayarlarından Çin Veya suudi arabistan olarak düzeltip giriş yapabilirler.
Valla haklısınsanki çokta lazım bu kadar düşmeyin peşine işlerine gelirse versin. 6a aydır peşine düşmüşüz bir günceleme alamıyoruz market olsa ne yazar