- Cihaz
- P20 Lite
Temmuzda açıklama yaparlar ağustos eylül diye
Soylede bilelim dostumŞimdi size burda kimsenin bilmediği bir sır versem hepiniz Huawei'den soğursunuz ama neyse...
Dostum açık ol devamını getirŞimdi size burda kimsenin bilmediği bir sır versem hepiniz Huawei'den soğursunuz ama neyse...
Android q almasın diye yapılmış Bi geciktirme bence moderatör arkadaşlar siz ne diyorsunuz sessiz kalmayınEn azından 9.0 ı dağıtsınlar
cevabını dört gözle bekliyoruz. neymiş lütfen devamını getirir misin ?Şimdi size burda kimsenin bilmediği bir sır versem hepiniz Huawei'den soğursunuz ama neyse...
Huawei tarihteki en kurnaz firmalardan biridir. Dikkat edin Huawei ne zaman telefon çıkarsa o telefon antutu puanlarıyla gündem oluyor, yok en iyi cihaz yok şu kadar puan aldı filan... YALAN!!! Huawei ile çalışan bir dostum var. Daha önceki bi konuda bu güncellemenin gecikmesinin nedenini de açıkladım herkese bu konuda ise şöyle bir gerçek var Huawei resmi antutu puanlarından hiçbirini real olarak almadı! Neyi mi ima ediyorum? Huawei denen firma dünya çapında diğer rakiplerine fark atabilmek için özellikle antutu testi yaptırdıkları cihazlarında özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılım sayesinde örneğin tek çekirdek performansı ölçülüyor, bütün sistem tek çekirdeğe abanıyor, çoklu çekirdekte de aynı şekilde bütün sistemin gücü çekirdeklere dağıtılıyor. Bu hileyi yapan ilk ve tek firmadır Huawei. Yani aslında "vaay performansı zirvede" dediğimiz hiçbir Huawei aslında performansın zirvesinde değil...cevabını dört gözle bekliyoruz. neymiş lütfen devamını getirir misin ?