haber Huawei Emui 9 İçin Tarihi Duyurdu

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Android q tabanlı emui 10 tanıtılcak belki tanıtıldı bilmiyom bunlar temmuz hazirandan bahsediyo trajikomik

eraycay1987

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Yok canim huawei bu kadar dusmez degilmi?
Az kaldi samsung s10e gozume cok guzel gozukuyor da saej olayi yuzunden tutuyorum kendimi

Ali1632

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
QLrqbr.jpg

Dağıtıyor olabilirlermi dün yazdım

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar Güncelleme bir dağıtılıyor bir dağıtım aşamasında bir haziran sonunda ne yaptıklarını inan bilmiyorlar sizde kendinizi yormayın belliki bu durumdan hoşnutlar zevk alarak yapıyorlar boş verin bizim yapmamız gereken şey bir daha ki cihaz seçimini mantıklı yapmak.

MaraVonZaza

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
cevabını dört gözle bekliyoruz. neymiş lütfen devamını getirir misin ?
Huawei tarihteki en kurnaz firmalardan biridir. Dikkat edin Huawei ne zaman telefon çıkarsa o telefon antutu puanlarıyla gündem oluyor, yok en iyi cihaz yok şu kadar puan aldı filan... YALAN!!! Huawei ile çalışan bir dostum var. Daha önceki bi konuda bu güncellemenin gecikmesinin nedenini de açıkladım herkese bu konuda ise şöyle bir gerçek var Huawei resmi antutu puanlarından hiçbirini real olarak almadı! Neyi mi ima ediyorum? Huawei denen firma dünya çapında diğer rakiplerine fark atabilmek için özellikle antutu testi yaptırdıkları cihazlarında özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılım sayesinde örneğin tek çekirdek performansı ölçülüyor, bütün sistem tek çekirdeğe abanıyor, çoklu çekirdekte de aynı şekilde bütün sistemin gücü çekirdeklere dağıtılıyor. Bu hileyi yapan ilk ve tek firmadır Huawei. Yani aslında "vaay performansı zirvede" dediğimiz hiçbir Huawei aslında performansın zirvesinde değil...