Huawei eRecoveryde getting package into failed hatası

Nilda Arven AKYURT

Yeni Üye
Cihaz
P9
Telefon yere düştü ve bu moda girdi ancak wifiye bağlanmıyor ve bu hatayı veriyor.Telefon sadece sarjda iken çalışıyor ve öğrenci olduğum için telefoncuyu karşılama imkanım yok lütfen yardımcı olun

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Telefon yere düştü ve bu moda girdi ancak wifiye bağlanmıyor ve bu hatayı veriyor.Telefon sadece sarjda iken çalışıyor ve öğrenci olduğum için telefoncuyu karşılama imkanım yok lütfen yardımcı olun
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum cihaz yere düşmüş zarar görmüş açılıp bakilmasi lazim ufak bir sorunda olabilir büyük bir sorunda olabilir bakılmadan bir şey söylemek çok zor uzaktan elimden gelen bir şey olsa yardımcı olurum ama maalesef

Nilda Arven AKYURT

Yeni Üye
Cihaz
P9
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum cihaz yere düşmüş zarar görmüş açılıp bakilmasi lazim ufak bir sorunda olabilir büyük bir sorunda olabilir bakılmadan bir şey söylemek çok zor uzaktan elimden gelen bir şey olsa yardımcı olurum ama maalesef
çatlak kırık yok ekranda ama telefonda açılıyor yani hiç bir sıkıntı yok öğrenciyim tamda sınavlarım başlayacak ortada kaldım malum kapanma var ne yapacağım bilmiyorum

Nilda Arven AKYURT

Yeni Üye
Cihaz
P9
Sizin sorununuz yazılımsal değil teknik işi yani tamir işi özelden iletişime geçeceğim
Abi bugün bir çok kez telefona eriştim whatsappa giriş yapabildim ancak bunları yaparken parmağımı ses tuşunda bastırmam gerekiyor parmağımı tuştan çekince hemen kapanıyor fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum cihazı ancak donanımsal bir sıkıntı sanırım ses tuşu yüzünden olduğunu düşünüyorum fabrika ayarlarına döndürmeli miyim cihazı?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Abi bugün bir çok kez telefona eriştim whatsappa giriş yapabildim ancak bunları yaparken parmağımı ses tuşunda bastırmam gerekiyor parmağımı tuştan çekince hemen kapanıyor fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum cihazı ancak donanımsal bir sıkıntı sanırım ses tuşu yüzünden olduğunu düşünüyorum fabrika ayarlarına döndürmeli miyim cihazı?
Cihazı sifirlamayin verilerinizi silmekten başka bir işe yaramaz büyük ihtimalle cihazınız düşerken on-off tuşları veya on-off filmi zarar gördü takılı kalmış olabilir dediğim gibi yazılımsal değil tamir işi

Nilda Arven AKYURT

Yeni Üye
Cihaz
P9
Cihazı sifirlamayin verilerinizi silmekten başka bir işe yaramaz büyük ihtimalle cihazınız düşerken on-off tuşları veya on-off filmi zarar gördü takılı kalmış olabilir dediğim gibi yazılımsal değil tamir işi
birde cihaz sadece sarjdayken açılıyor sarjdan çıkardığımda kapanıyor sarj yeri sıkıntılı olabilir mi

Nilda Arven AKYURT

Yeni Üye
Cihaz
P9
Şarj boardunda sorun olabilir wi-fi bağlanmama nedenide şarj boarduda olabilir wi-fi kablosu yerinden çıkmış olabilir
abi telefonu güvenli modda çalıştırdım ve telefon wifiyede bağlanıyordu ancak parmağımı ses tuşunda basılı tutmam gerekiyordu parmağımı oynattığım gibi kapanıyor,kapanma bitince telefoncuya götüreceğim mecburen