Nilda Arven AKYURT
Yeni Üye
- Cihaz
- P9
Telefon yere düştü ve bu moda girdi ancak wifiye bağlanmıyor ve bu hatayı veriyor.Telefon sadece sarjda iken çalışıyor ve öğrenci olduğum için telefoncuyu karşılama imkanım yok lütfen yardımcı olun
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum cihaz yere düşmüş zarar görmüş açılıp bakilmasi lazim ufak bir sorunda olabilir büyük bir sorunda olabilir bakılmadan bir şey söylemek çok zor uzaktan elimden gelen bir şey olsa yardımcı olurum ama maalesefTelefon yere düştü ve bu moda girdi ancak wifiye bağlanmıyor ve bu hatayı veriyor.Telefon sadece sarjda iken çalışıyor ve öğrenci olduğum için telefoncuyu karşılama imkanım yok lütfen yardımcı olun
çatlak kırık yok ekranda ama telefonda açılıyor yani hiç bir sıkıntı yok öğrenciyim tamda sınavlarım başlayacak ortada kaldım malum kapanma var ne yapacağım bilmiyorumYazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum cihaz yere düşmüş zarar görmüş açılıp bakilmasi lazim ufak bir sorunda olabilir büyük bir sorunda olabilir bakılmadan bir şey söylemek çok zor uzaktan elimden gelen bir şey olsa yardımcı olurum ama maalesef
Sizin sorununuz yazılımsal değil teknik işi yani tamir işi özelden iletişime geçeceğimçatlak kırık yok ekranda ama telefonda açılıyor yani hiç bir sıkıntı yok öğrenciyim tamda sınavlarım başlayacak ortada kaldım malum kapanma var ne yapacağım bilmiyorum
Abi bugün bir çok kez telefona eriştim whatsappa giriş yapabildim ancak bunları yaparken parmağımı ses tuşunda bastırmam gerekiyor parmağımı tuştan çekince hemen kapanıyor fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum cihazı ancak donanımsal bir sıkıntı sanırım ses tuşu yüzünden olduğunu düşünüyorum fabrika ayarlarına döndürmeli miyim cihazı?Sizin sorununuz yazılımsal değil teknik işi yani tamir işi özelden iletişime geçeceğim
Cihazı sifirlamayin verilerinizi silmekten başka bir işe yaramaz büyük ihtimalle cihazınız düşerken on-off tuşları veya on-off filmi zarar gördü takılı kalmış olabilir dediğim gibi yazılımsal değil tamir işiAbi bugün bir çok kez telefona eriştim whatsappa giriş yapabildim ancak bunları yaparken parmağımı ses tuşunda bastırmam gerekiyor parmağımı tuştan çekince hemen kapanıyor fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum cihazı ancak donanımsal bir sıkıntı sanırım ses tuşu yüzünden olduğunu düşünüyorum fabrika ayarlarına döndürmeli miyim cihazı?
birde cihaz sadece sarjdayken açılıyor sarjdan çıkardığımda kapanıyor sarj yeri sıkıntılı olabilir miCihazı sifirlamayin verilerinizi silmekten başka bir işe yaramaz büyük ihtimalle cihazınız düşerken on-off tuşları veya on-off filmi zarar gördü takılı kalmış olabilir dediğim gibi yazılımsal değil tamir işi
Şarj boardunda sorun olabilir wi-fi bağlanmama nedenide şarj boarduda olabilir wi-fi kablosu yerinden çıkmış olabilirbirde cihaz sadece sarjdayken açılıyor sarjdan çıkardığımda kapanıyor sarj yeri sıkıntılı olabilir mi
abi telefonu güvenli modda çalıştırdım ve telefon wifiyede bağlanıyordu ancak parmağımı ses tuşunda basılı tutmam gerekiyordu parmağımı oynattığım gibi kapanıyor,kapanma bitince telefoncuya götüreceğim mecburenŞarj boardunda sorun olabilir wi-fi bağlanmama nedenide şarj boarduda olabilir wi-fi kablosu yerinden çıkmış olabilir
çözülebilir mi bilmiyorum ama fabrika ayarlarına döndürtmeye çalışacağımŞarj boardunda sorun olabilir wi-fi bağlanmama nedenide şarj boarduda olabilir wi-fi kablosu yerinden çıkmış olabilir
Deneyebilirsinizçözülebilir mi bilmiyorum ama fabrika ayarlarına döndürtmeye çalışacağım