Soru Huawei HiSuite

Bonaparte

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Bir konu hakkında fikir alacağım. Mate 20 Lite kullanıyorum. 9.0.1.163 var cihazda. Herkese 9.1.0.215 geldi ama bende tık yok. HiSuite indirdim bilgisayara ve telefonu bağladım. 9.0.1.173 nolu güncelleme geldi ve yaptım. Asıl sorum şu. Sonuçta HiSuite yada telefonun kendi güncelleme ekranı Huawei sunucularını kullanıyor. Telefondan herhangi bir güncelleme yok iken HiSuite üzerinden nasıl güncelleme var? Bununla ile ilgili bilgisi olan var ise beni aydınlatırsa memnun olurum.

Bonaparte

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
+ Acaba farklı ülke sürümü mü diye kontrol ettim. Güncelleme ekranı İngilizce fakat yazılım Türkiye resmi sürümüymüş.

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hisuite sil tekrar yükle erecovery dene yurt dışı değilse dload son yol

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
yok aslında hi sute üzerinde yada başka yerde geldiğine inanmiyorum herkes hisute yada HiCare üzerinde derken 9.0.1 geldiğinde bu iki işlemi denemiştim ancak normal olarak ayarlarda güncelemeleri kontrol ettiğimde güncelemeyi almıştım ben tesedüf olarak kabul ediyorum yani tesedüfen HiSute Yada HiCare üzerinde denediğinizde denk geliyor olabilir onun için sırası geldiğinde hepimiz sırasıyla alacağız güncelemeyi.

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hayır sorun yok. Sadece benim demek istediğim. Sonuçta telefonda hisuite de aynı sunuyu kullanıyor. Telefona gelmezken güncelleme nasıl oraya geliyor. Sorduğum merak ettiğim bu.
Tel imei ye göre bakıyor hisuite başka bir şekilde veya huawei inat ediyor ;) ha