Soru Huawei mate 10 lite çalındı

İmei değiştirilir mi

• Kullanılan toplam oy
    4

Hilalece

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba 15 gün önce pazarda Huawei mate 10 lite telefonum çalındı polise bildrdm ifade verdim ama maalesef sonuc yok yarın savcılığa gideceğim suç duyurusunda bulunup imei kodundan bulunmasını talep edeceğim telefonu kullanıma imei numarasından kapattırdım parmak izi şifre ile kilitliydi telefon sorum şu ki imei değiştirebilirler mi bulabilir miyim telefonumu kilit kırılması falan kolay mı daha 5 taksidini ödemiştik birsuru taksidi duruyor telefonumun

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Arkadaşlar merhaba 15 gün önce pazarda Huawei mate 10 lite telefonum çalındı polise bildrdm ifade verdim ama maalesef sonuc yok yarın savcılığa gideceğim suç duyurusunda bulunup imei kodundan bulunmasını talep edeceğim telefonu kullanıma imei numarasından kapattırdım parmak izi şifre ile kilitliydi telefon sorum şu ki imei değiştirebilirler mi bulabilir miyim telefonumu kilit kırılması falan kolay mı daha 5 taksidini ödemiştik birsuru taksidi duruyor telefonumun
Oncelikle gecmis olsun teli recovery ayarlarindan sifirlayip kullanabilirler ama imeini su anda degistiremezler ki degistirmezler imei numarasindan savcilik bu teli bulabilir

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Geçmiş olsun öncelikle. Çalan hırsız eğer telefonlardan iyi anlıyorsa imei değiştiremez ama imei yi uçurabilir yazılım atarak. Fakat telefon kullanılmaz hal alır. Elinizi ne kadar hızlı tutarsanız telefonun bulunma olasılığı o kadar artar.