haber Huawei Mate 20 Lite Android 9.0 Pie Manuel Güncelleme

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba Arkadaşlar Beta Programı ülkemizde kullanılamamakta Yabancı Bir Kaç Sitede Yaptığım Araştırmalarda Açık Beta Sürümleri Mevcut Tabi ki Bilmenizde Fayda var ki 'Açık Beta Yani Deney Aşamasında olan Sürümdür Sorumluluk Size Aittir'

Link:

Çeviri Aracılığıyla okuyup bilgi alabilirsiniz kurulum aşamasınıda anlatmışlar kolay gelsin.

hsaglam84

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Mate 20 Lite pazartesi güncelle almaya başlayacakmış ama mayıs sonuna kadar devam edecek dedi müşteri hizmetleri

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Mate 20 Lite pazartesi güncelle almaya başlayacakmış ama mayıs sonuna kadar devam edecek dedi müşteri hizmetleri
Malesef ki Müşteri Hizmetleri İstikrarlı Cevaplar Verememekte Başka Bir Müşteri Hizmetleri ile Görüştüğünüzde Size Farklı Bir tarih Söylüceklerdir.

Fego

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Ancak bizim telefon kodu orada bulunmamaktadır güncelleme yapmanızı tavsiye etmem.

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
umarım doğrudur çünkü çok pazartesiler gördük hadi hayırlısı en kısa zamanda elden çıkartacağım zaten

Karahan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Malesef ki Müşteri Hizmetleri İstikrarlı Cevaplar Verememekte Başka Bir Müşteri Hizmetleri ile Görüştüğünüzde Size Farklı Bir tarih Söylüceklerdir.
Katılıyorum sana en son müşteri histeri hizmetleriyle görüşünce mayısta başlıyacagini söyledi siz düşünün işte düdüğü eline alan kafasına göre öttürüyor bana kalırsa bosyere arayıp zaman kaybı yapmayın bekleyip görelim

Emrullah Kurt

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Ben de aradım güncelleme gelecek ama tarih belli değil dediler. Bir önceki aramam da ise Nisan da dağıtılmaya başlanacak dediler. Bence kafaya takmamak lazım gelirse sürpriz olsun bize.

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
ya arkadaşlar neden böylesiniz, müşteri hizmetleri amaç ya baştan savmak ya da bir nevi susturma mı tesseli mi ne bileyim atıp tuturuyorlar oayalamada diyebilirsiniz herneyse artık vs.vs.

Ali1632

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Ray ra ra ray ray
Yarın pazartesi
Mate 20 liteler için kader günü
Huawei için ölüm günü
Ray ra ra ray ray

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
sanmiyorum ama yine yarını bekleyelim bakalım nasıl bir gelişme olur bu arada belki yeri değil ama bazı servisler bu bölgede kullanılmıyor varsayalım bir başka ülke gösterdik ABD yada başka bir ülke ne gibi olumsuz ya da olumlu aksiliklerle karşılabiliriz önerisi olan varsa buyursun teşekkürler.