haber Huawei mate 20 Porsche desing

yilmazcetin

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
2007 den beri iPhone kullanirdim Almaz olaydim bu sene arkasindaki deriye aldanip Huawei mate 20 pro Porsche desing aldim 1600 euro verdim 10 para etmezmis sata bilsem satip tekrar iPhone alacagim bu ne en son ve en pahali Telefon satiyor güncelleme yok su telefona buna ama iPhone öyle degil verdimi en son 5 senelik telefonuna Kadar veriyor size tavsiyem sakin Huawei almayin

2007 den beri iPhone kullanirdim Almaz olaydim bu sene arkasindaki deriye aldanip Huawei mate 20 pro Porsche desing aldim 1600 euro verdim 10 para etmezmis sata bilsem satip tekrar iPhone alacagim bu ne en son ve en pahali Telefon satiyor güncelleme yok su telefona buna ama iPhone öyle degil verdimi en son 5 senelik telefonuna Kadar veriyor size tavsiyem sakin Huawei almayin
bence sakin iphone almayin. huawei gibi cihaz yok su anda

Neden memnun olmadığınızı paylaşırsanız belki yardımcı olabiliriz. Avrupa Araştırma Enstitüsüne göre tüketici elektroniğindeki memnuniyetsizliklerin %63'ü kullanıcının düzeltebileceği olgulardan oluşuyor.

Neden memnun olmadığınızı paylaşırsanız belki yardımcı olabiliriz. Avrupa Araştırma Enstitüsüne göre tüketici elektroniğindeki memnuniyetsizliklerin %63'ü kullanıcının düzeltebileceği olgulardan oluşuyor.
mesela neden memun degilim iphonede jailbreak olmadigi muddetce her sey parali ama yüz tanimada aninda aciyor iPhone güncellemeleri stabil yani her Zaman güncelelemeyi veryior satacak olsan iPhone hemen satiliyor evet Huawei de hers eyi bedava yüklüyorsun avantajlari var ama cokta hos mesela ama satayim deyince satamiyorsun 1600 euro verdim satsam 1000 euroya satailmaz ama iPhone öyle degil hemen satarsin mesela iphoneye istedigin Zaman beta yükleyebiliyorsun buna ne Kadar ugrastimsa Q 10 beta yükleyemedim yani bence iPhone daha stabil saygilar

Android 10 ya da Q beta programına dahil edilen Mate 20 Pro malum haberlerden ötürü plan dışında kaldığı için Mate 20 serisi (Lite hariç) normal şartlarda beta programına yerleştirilmiş 21 telefondan sadece ikisiydi. Bu sorunun bir sonuca varmasını beklemek gerekiyor aslında. Yani android cihaz sevmiyor olmalısınız diye düşünüyorum. Bunun dışında Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro'yu bu şekilde eleştiren ilk insan olduğunuzu düşünüyorum. IOS Stabil olduğu kadar Android de stabildir. Bunu anlayabilmeniz için stock halinde kullanan Pixel serisini bir şekilde deneyimlemenizi öneririm. Markalar kendi arayüzlerini ve üzerine ekledikleri özellikleri tam stabil hale getirmelerinin zaman almasından kaynaklı güncellemelerde gecikme söz konusu olabilir. Ama siz bu yoldan caymayın bence de IPhone devam ;)