Huawei Mate 20 Pro Netflix Siyah ekran gelmeme sorunu

serdalm

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
Selamlar

Huawei Mate 20 Pro kullanıyorum.
Lg Projeksiyon cihazına telefon içindeki KABLOSUZ PROJEKSİYON kısmından bağlanarak telefonu direk projeksiyona aktarıyorum.
Netflix i cihazdan açıp projeksiyona direkt yasıttığımda tüm her şey görünüyor fakat bir diziye tıkladığımda dizinin sesi geliyor altyazı geliyor ama ekrana görüntü yansımıyor.
Ve işin ilginç yanı bunu sadece Netflix'te yapıyor.
Youtube a girdiğimde Youtube görüntü geliyor telefondan herhangi bir video açtığımda da görüntü geliyor ama Netflix'te ses geliyor altyazı geliyor ama görüntü gelmiyor.

EMUİ 10 du sürüm birkaç sorun daha yaşadığımdan bir alt sürüme geri döndüm ama sorun çözülmedi.
Netflix'i silip tekrar yükledim yine düzelmedi.

Sorun sizce neden kaynaklanmaktadır?

Not: Huawei P30 Lite telefonum da var onda bu sorun yaşanmamaktadır.

serdalm

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
XDA forumda birisi bu sorunu yaşamış TRANSLATE ile anlamadım
İngilizcesi iyi olan birisi özetini buraya yazabilirmi?

Şimdiden teşekkürler.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
XDA forumda birisi bu sorunu yaşamış TRANSLATE ile anlamadım
İngilizcesi iyi olan birisi özetini buraya yazabilirmi?

Şimdiden teşekkürler.
xda yazılan ingilizceler genelde kısaltmalı yazılıyor o yuzden translattten cevirsenız bile tam olarak anlaşılmıyor benım anladığım kadarıyla bu sorunu yaşayan bir cok kişi olmuş sizin yapmanız gereken telefondan ayalar>ekran>ekran çözünürlüğünü bulacaksınız akllı ekran çözünürlüğünü hd yapıp neftlıkse bakacaksınız sorun yoksa böle kullanacaksınız sorun hala devam ediyorsa yine aynı işlemi yapıp bu sefer full hd yapacaksınız

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
en altta bir resım var xda sitesınden p 20 pro kullanmadığım için bilmiyorum telefonun ayarlar kısmından kendı uygulamasımı playstore veya apk dosyasımı emın değilim resme bakarak anlayabilirsiniz sorun devam ederse belli bir süre sonra resımdeki aynı işlemi yapacaksınız