Soru Huawei Mate 20Lite Root açabilen veya OEM unlock Code bilen varmı ?

galaxylord

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar herkese merhabalar ,

Telefona Root açmak istiyorum fakat sanırım bu işler eskisi kadar kolay değil veya ben doğru yerde aramıyorum bilemiyorum , kendi aradığım ve bulduğum yönteme göre en son ADB Fastboot Oem Unloack Methodunda kaldım , Fakat Oem Unlock şifresini bulamıyorum sanırım Huawei Code paylaşımını kaldırmış ? Bu kodu bulmam için bir yöntem veya başka bir root açma methodu biliyor iseniz siz değerli üyelerin bilgilerini dinlemek isterim .

Cevap veren ilgi gösteren herkese teşekkür ederim . Takipteyim .

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Emui 10 gelecek romlar rootlar destek kesildikten sonra çoğunlukla ortaya çıkar ancak xda da var biraz zor ama :)

galaxylord

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Emui 10 gelecek romlar rootlar destek kesildikten sonra çoğunlukla ortaya çıkar ancak xda da var biraz zor ama :)

Xda yapmaya çalışıyorum fakat -OemUnlock şifresinde takılı kaldım orayı atlamıyorum şifreyi bulamadım sizde mevcutmudur ? Yada imei'den imei ye değişiyor mu ?

galaxylord

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Video da sıkıntı yok her adımı doğru ilerletiyorum ama OemUnlock şifresi diye birşey var , o her imei için farklı mı yoksa modellerde bir mi onu çözebilmiş değilim ( Sanırım değil kolay bulunabilen birşey değil ) internette bazı Genarator programlar var ( İmei yazıyorsun oem Code üretiyor ) , ama onlarda paralı bunun ücretsiz bir yolu varmıdır diye araştiyorum .

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Video da sıkıntı yok her adımı doğru ilerletiyorum ama OemUnlock şifresi diye birşey var , o her imei için farklı mı yoksa modellerde bir mi onu çözebilmiş değilim ( Sanırım değil kolay bulunabilen birşey değil ) internette bazı Genarator programlar var ( İmei yazıyorsun oem Code üretiyor ) , ama onlarda paralı bunun ücretsiz bir yolu varmıdır diye araştiyorum .
Uzmana sor @huawei. Ancak hiçbir geliştirici veya ler emui 10 a milyarlar harcanıp yapılmış bundan daha kaliteli birsey üretemez ki ios hızını ikiye katlayıp tanıtımda sundular 2 aya gelir emui 10 u bekle derim.

hizan

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Arkadaşlar herkese merhabalar ,

Telefona Root açmak istiyorum fakat sanırım bu işler eskisi kadar kolay değil veya ben doğru yerde aramıyorum bilemiyorum , kendi aradığım ve bulduğum yönteme göre en son ADB Fastboot Oem Unloack Methodunda kaldım , Fakat Oem Unlock şifresini bulamıyorum sanırım Huawei Code paylaşımını kaldırmış ? Bu kodu bulmam için bir yöntem veya başka bir root açma methodu biliyor iseniz siz değerli üyelerin bilgilerini dinlemek isterim .

Cevap veren ilgi gösteren herkese teşekkür ederim . Takipteyim .
Yaa arkadaş bootloader kilidi artık hiç bir şekilde açılmıyor açıp ne yapacaksın rom yok bir şey yok kaldı ki bu işlerden anlamıyorsun konuyu kapattır telefonunu rahat rahat kullan ben yıllardır root room işi ile uğraştım Fakat huawei root konusunda kilit kodunu vermemeye kararlı