Soru Huawei p smart 2018 telefonuma bluetooth kulaklık aldım. Ama ayarlama yapamıyorum

thekiller27

Yeni Üye
Cihaz
P smart
Telefona bağladım ama ayar yapamıyorum. Huawei histen ses efektleri ayarlama yapmama engel oluyor. Ses oradan önden gelecek şekilde ayarlanmış. Geniş moduna geçireceğim fakat hiçbir ayarlama yapmama izin vermiyor . Lütfen yardımcı olun.

Telefona bağladım ama ayar yapamıyorum. Huawei histen ses efektleri ayarlama yapmama engel oluyor. Ses oradan önden gelecek şekilde ayarlanmış. Geniş moduna geçireceğim fakat hiçbir ayarlama yapmama izin vermiyor . Lütfen yardımcı olun.
Huawei histen ayar bolumunde kulaklik secilimi ?

Sadece mikrofonlu kulaklıkla çalışır diyor. Ses normalde yakın modunda ses veriyor. Ama bluetooth kulaklığa geçince hemen ön moduna geçiyor. Kablolu kulaklıkta da yakın modunda ses veriyor hatta ayarlama yapılabiliyor ama bluetooth kulaklıkta ayarlama yapılamıyor

lütfen yardımcı olun
Araştırdım Şimdi yapman gereken şey şu Kulaklığı takmadan evvel manuel olarak ayarla Huawei histen ayarlarını ardından kulaklıgı tak etkinleştir ardından Ayarlar> Ses bölümüne gidin ve sistem menüsünden Huawei Histen Ses Efekti'ne girin. buradan ekolayzr ayarlarını dene bakalım

Araştırdım Şimdi yapman gereken şey şu Kulaklığı takmadan evvel manuel olarak ayarla Huawei histen ayarlarını ardından kulaklıgı tak etkinleştir ardından Ayarlar> Ses bölümüne gidin ve sistem menüsünden Huawei Histen Ses Efekti'ne girin. buradan ekolayzr ayarlarını dene bakalım
Sıkıntı şu ki ayarlara erişemiyorum. Histen ses ayarlarında mikrofonlu kulaklıkla çalışır diyor. O yüzden ayarlara erişemiyorum

D27jULeW0AEATn2.jpg:large

Bir türlü kulaklığa ayar yapamıyorum. Başka telefondan denedim ses iyi ama huawei p smart 2018 e geçince ses kötü. Onu da ayarlayacağım fakat ayarları değiştiremiyorum

Bir türlü kulaklığa ayar yapamıyorum. Başka telefondan denedim ses iyi ama huawei p smart 2018 e geçince ses kötü. Onu da ayarlayacağım fakat ayarları değiştiremiyorum

p Smartta Bu Özellik Yok Huawei p20 lite serilerinde ve üst segmentlerinde var bu konu huawei yetkililerine bildirildi. Üzerinde çalışıyorlar hala