biraz geç geliyor bunu kabul etmek lazım. ama öte yandan iyi de oluyor, erkenden dagıtan markaların güncellemeleri de stab olmuyor. bunun üzerine defalarca iyilestirme güncellemesi atmak zorunda kaliyorlar ki bu da müşteriyi rahatsız eden bir şey.Huawei P10 Modeli Android 9 Pie ve Emui 9 Sürümüne Kavuştu Tabi Bilmelisiniz ki ülkeler bazında dağıtılıyor Tahminime göre 1 hafta içerisinde ülkemizde olucaktır.
Huawei Firmasının Güncelleştirme Politikasını Nasıl buluyorsunuz ?
Tabi Bu konuda haklısınız benim başarılı bulmadığım kısım Beta sürümlerin Türkiyeye açık olmaması ipsw tarzında bir sistemin imzalı ve imzasız şekilde bulunmaması üzücü.biraz geç geliyor bunu kabul etmek lazım. ama öte yandan iyi de oluyor, erkenden dagıtan markaların güncellemeleri de stab olmuyor. bunun üzerine defalarca iyilestirme güncellemesi atmak zorunda kaliyorlar ki bu da müşteriyi rahatsız eden bir şey.
dürüst olmak gerekirse türkiyede beta programının açmamalarını anlayabiliyorum, özeleştiri yapmamız gerekiyor; betayı turkiyede 100 kişi kurup kullanmaya başlasa feedback veren 2 kişi ya çıkar ya çıkmaz. indiren herkes güncellemeyi incelemek için ya da sadece 9'a geçmiş olmak için indirir. huawei beta sürümü feedback almak için yayımlıyor, alamayacağı coğrafyalara da vermez haklı olarakTabi Bu konuda haklısınız benim başarılı bulmadığım kısım Beta sürümlerin Türkiyeye açık olmaması ipsw tarzında bir sistemin imzalı ve imzasız şekilde bulunmaması üzücü.
Evet mantıklı lakin bir geliştirici proğramı bir de beta proğramı var ios için developer sistemine dahilim kesinlikle çok başarılı.dürüst olmak gerekirse türkiyede beta programının açmamalarını anlayabiliyorum, özeleştiri yapmamız gerekiyor; betayı turkiyede 100 kişi kurup kullanmaya başlasa feedback veren 2 kişi ya çıkar ya çıkmaz. indiren herkes güncellemeyi incelemek için ya da sadece 9'a geçmiş olmak için indirir. huawei beta sürümü feedback almak için yayımlıyor, alamayacağı coğrafyalara da vermez haklı olarak
türkiye pazarına yeni girdiler, belki bu yüzden de betayı türkiyede sürmemişlerdir. birkaç sene sonra bu konu da netleşir muhakkakEvet mantıklı lakin bir geliştirici proğramı bir de beta proğramı var ios için developer sistemine dahilim kesinlikle çok başarılı.
performansta iyileştirmeler olduysa pil tüketimi artması normaldir. pil mi performans mı o da sizin kararınızHuawei p10 plus a güncelleme geldi fakat pil kullanımı bariz bir şekilde arttı güncelleme gelen arkadaşlarda da aynı problem var mı acaba bununla ilgili yeni bir güncelleme yapılmazsa sanırım 8.0 a döneceğim