ahmetkara46
Yeni Üye
Büyük bir beklenti ile güncellemeyi yaptım. Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş ama bir noktada bende hayal kırıklığı yaşattı. Arama ekranında daha önce arayan kişinin kurum veya şirket bilgisi verilmekteydi. Güncelleme ile bu özellik gitti. Neden gerek duyulmadı merak ediyorum. İş için kullanılan telde şirket isminin çıkması çok önemli oluyor. Aynı isim ve soyisimli kişiler olabiliyor. Ayrımı şirket isminden yapabiliyorsunuz. Yada kişinin sadece adını biliyorsunuz. Kayır ederken Ali bey diye kaydedip şirket bilgisini girdiğinizde arama geldiğinde kim olduğunu biliyorsunuz.
Neyse ben güncelleme yaptığıma pişman oldum ve Hisuite üzerinden güncellemeyi geri almaya karar verdim. Güncelleme geri alınca kullanıcı verileri silinecek diye bir uyarı aldım ama biraz geç oldu uyarıyı verdi kapandı. 85 GB'lık veri kaybı yaşadım. Başlangıçta hiçbir uyarı yoktu. Ben normal güncelleme gibi veri kaybı olmadan olacağını düşünmüştüm.
Huawei'den yeni güncellemeye bu basit ama önemli olan bu özelliğin eklenmesini rica ediyorum.
Neyse ben güncelleme yaptığıma pişman oldum ve Hisuite üzerinden güncellemeyi geri almaya karar verdim. Güncelleme geri alınca kullanıcı verileri silinecek diye bir uyarı aldım ama biraz geç oldu uyarıyı verdi kapandı. 85 GB'lık veri kaybı yaşadım. Başlangıçta hiçbir uyarı yoktu. Ben normal güncelleme gibi veri kaybı olmadan olacağını düşünmüştüm.
Huawei'den yeni güncellemeye bu basit ama önemli olan bu özelliğin eklenmesini rica ediyorum.