Cihaz yurtdisi cihazimi ?CİHAZIM BU SÜRÜMDE KALDI GÜNCELLEME YOK DİYOR NE YAPACAĞIM BİR YARDIM EDİN ÇÖZÜM BULAMADIM BİR TÜRLÜ NE YAPMAM GEREKİYOR
evet yurtdışıCihaz yurtdisi cihazimi ?
Tam model kodu nedir.evet yurtdışı
ANE-LX2 8.0.0 120 (C636)Tam model kodu nedir.
ANE-LX2 8.0.0 120 (C636)
C636 - SPCSEAS (Asya Pasifik) cihaz bu bolgeye ait yarin bakip emui 9 geldiyse atmaya calisicam foruma. Birde sizin cihaz imei orjinal kendi imeisimi degilmihocam cevap yazmadınız sanırsam görünmüyor
kendi imei değil diye biliyorum sıfır olarak aldım ama imei atılmış galiba cihazıma normale göndermek için ne gerekiyor.C636 - SPCSEAS (Asya Pasifik) cihaz bu bolgeye ait yarin bakip emui 9 geldiyse atmaya calisicam foruma. Birde sizin cihaz imei orjinal kendi imeisimi degilmi
Orjinal imei lazim kendisine ait. Bootloader kilidi acik olsaydi emui 9 atardim hemen yukleyebilirdiniz yarin bakayim size yazayim daha dogru bilgi iletirimkendi imei değil diye biliyorum sıfır olarak aldım ama imei atılmış galiba cihazıma normale göndermek için ne gerekiyor.
anladım peki sorun çözülebilecek bir sorunmu ?Orjinal imei lazim kendisine ait. Bootloader kilidi acik olsaydi emui 9 atardim hemen yukleyebilirdiniz yarin bakayim size yazayim daha dogru bilgi iletirim
Şu durumda biraz zor imei uzerinden guncelleme aldigi icin cihazlar guncelleme gelmeyecektir cihaziniza. Anca bunu bootloader kilidini acip recovery ile emui 9 flaslayip yukleyebilirsiniz.anladım peki sorun çözülebilecek bir sorunmu ?
şuan yapabilirmiyim anlatabilrseniz yapabilirim şuan elimin altında gerekli eşyalarŞu durumda biraz zor imei uzerinden guncelleme aldigi icin cihazlar guncelleme gelmeyecektir cihaziniza. Anca bunu bootloader kilidini acip recovery ile emui 9 flaslayip yukleyebilirsiniz.
Bootloader acikmi degilmi onu biliyormusunuz ? Degilse bootloader acilmasi gereki Birde yarin bakalimşuan yapabilirmiyim anlatabilrseniz yapabilirim şuan elimin altında gerekli eşyalar
bootloader hakkında bilgim yok açıkmı değilmi nerden anlayabilirim birde orjinal imei atılamazmı ücreti nedir yapılabiliyorsa yaptıralımBootloader acikmi degilmi onu biliyormusunuz ? Degilse bootloader acilmasi gereki Birde yarin bakalim