Rehber Huawei P20 Lite EMUI 9.1 Betasına Katılmak

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Merhabalar, Huawei bugün çıkardığı bir kaç gizli update ile yakında Avrupa'da Huawei EMUI 9.1 sürümünü Huawei P20 Lite için Beta testlerine sokacağının sinyalini verdi. Ben de bu yazıda nasıl Beta testlerine katılma şansı elde edeceğimizi anlatacağım.

1) Telefondaki Huawei hesabından çıkış yapıyoruz.

2) Bölgeyi bir Avrupa ülkesi seçerek bir hesap açıyoruz ve giriş yapıyoruz. (bu yöntem ile Huawei Cloud'u da kullanabilirsiniz)

3)Ardından bu uygulamayı indiriyoruz

4) Uygulamaya giriş yapıp, bir beta var mı diye Projeye Katıl menüsünden kontrol ediyoruz.

5) Beta yoksa korkmanıza gerek yok. Beta erişilebilir olana dek bekleyeceğiz. Hızlı olmak çok önemli olduğundan bu 1-2 hafta gözünüz telefonunuzda olsun.

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Siz hangi bölgeyi secip giriş yaptınız acaba
Ben Almanya seçtim.ama yapılacak betanın sadece her ülkeden 200 kişi aldığını göz önünde bulundurursak Bulgaristan, Macaristan hatta hatta Vatikan gibi küçük ülkeler seçmeniz şansınızı arttıracaktır.

Kuzeyogi

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Farklı hesapla giriş yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatın düzeliyor hata ama proje olarak şu an yok.

kayalar53

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Merhabalar, Huawei bugün çıkardığı bir kaç gizli update ile yakında Avrupa'da Huawei EMUI 9.1 sürümünü Huawei P20 Lite için Beta testlerine sokacağının sinyalini verdi. Ben de bu yazıda nasıl Beta testlerine katılma şansı elde edeceğimizi anlatacağım.

1) Telefondaki Huawei hesabından çıkış yapıyoruz.

2) Bölgeyi bir Avrupa ülkesi seçerek bir hesap açıyoruz ve giriş yapıyoruz. (bu yöntem ile Huawei Cloud'u da kullanabilirsiniz)

3)Ardından bu uygulamayı indiriyoruz

4) Uygulamaya giriş yapıp, bir beta var mı diye Projeye Katıl menüsünden kontrol ediyoruz.

5) Beta yoksa korkmanıza gerek yok. Beta erişilebilir olana dek bekleyeceğiz. Hızlı olmak çok önemli olduğundan bu 1-2 hafta gözünüz telefonunuzda olsun.
Ben romanyayı yazdım kabul etti tek seferde