Huawei P20 Lite Cihazlarda Youtube , sportify , Gibi yerlere bağlandıktan sonra wifi bağlanma sorunu yaşayanlar şunları deneyebilirsiniz...
Adım 1 – İlk olarak “Güç” tuşuna basarak Huawei P20 Lite telefonunuzu açın.
Adım 2 – Sonrasında menüden “Ayarlar” bölümüne dokunun.
Adım 3 – Daha sonra “Sistem” bölümüne girin.
Adım 4 – Sonraki ekranda “Sıfırlama” seçeneğine dokunun.
Adım 5 – Bir sonraki ekranda ise “Ağ ayarlarını sıfırla” seçeneğine dokunun.
Adım 6 – Sonrasında Huawei P20 Lite telefonunuzun Wi-Fi, mobil veri ve bluetooth ayarlarını sıfırlama ile ilgili bilgi ekranı gelecek. Eğer hâlâ devam etmek istiyorsanız ekranda bulunan “AĞ AYARLARINI SIFIRLA” butonuna dokunun.
Adım 7 – Huawei P20 Lite telefonunuzun sonraki ekran ise onay ekranıdır. Eğer bu ayarları sıfırlama işlemine devam etmek istiyorsanız tekrar “AĞ AYARLARINA SIFIRLA” butonuna dokunun.
Adım 8 – Huawei P20 Lite telefonunuzun ağ ayarlarını sıfırlama işlemi bitene kadar bekleyin ve sakın müdahale etmeyin.
Adım 1 – İlk olarak “Güç” tuşuna basarak Huawei P20 Lite telefonunuzu açın.
Adım 2 – Sonrasında menüden “Ayarlar” bölümüne dokunun.
Adım 3 – Daha sonra “Sistem” bölümüne girin.
Adım 4 – Sonraki ekranda “Sıfırlama” seçeneğine dokunun.
Adım 5 – Bir sonraki ekranda ise “Ağ ayarlarını sıfırla” seçeneğine dokunun.
Adım 6 – Sonrasında Huawei P20 Lite telefonunuzun Wi-Fi, mobil veri ve bluetooth ayarlarını sıfırlama ile ilgili bilgi ekranı gelecek. Eğer hâlâ devam etmek istiyorsanız ekranda bulunan “AĞ AYARLARINI SIFIRLA” butonuna dokunun.
Adım 7 – Huawei P20 Lite telefonunuzun sonraki ekran ise onay ekranıdır. Eğer bu ayarları sıfırlama işlemine devam etmek istiyorsanız tekrar “AĞ AYARLARINA SIFIRLA” butonuna dokunun.
Adım 8 – Huawei P20 Lite telefonunuzun ağ ayarlarını sıfırlama işlemi bitene kadar bekleyin ve sakın müdahale etmeyin.