Huawei p20 pro CLT-Al000 Çift sim kartlı Çin modeli telefon

alpery406

Yeni Üye
Cihaz
P20 Pro
Huawei p20 pro telefonum var .Telefonumu açtığım zaman rom başlatmıyor.Otomatik olarak kurtarma modunda açılıyor.Donanımsal bir sorunu yok.Sorun yazılımsal.Nasıl çözebilirim.Yardım eder misiniz.Telefon ne softbrick ne de hardbrick.Telefon depolama alanını görmüyor.Bunun bir .çözümü var mı. Kullandığım rom custom rom idi ve xposed kurulu idi.twrp den sıfırladım bir çok kez format attım daha sonra stock rom kurmaya çalıştım ve şimdi aylardır o telefonu kullanamıyorum.Yardım edebilecek var mı.Telefon dahili hafızasını okumuyor.Aylardır kullanamıyorum telefonu.twrp flash ettiğim zamanda kalıcı olmuyor.Telefonu açtığım zaman da kendi erecovery modunu açıyor ,oradan kurulum yap ve sıfırla seçiyorum internet üzerinden paketi bulamıyor cihaz.Yardım eder misiniz.Custom rom üzerine stock rom flashladıktan sonra karşılaştım bu sorun ile.

Son düzenleme:

alpery406

Yeni Üye
Cihaz
P20 Pro
Önceden kullanmakta olduğum custom rom lineage os + xposed kurulu idi o kadar.Stock rom flash ettikten sonra telefon açıldğı zaman sadece erecovery moda giriyor ve.Erecovery modun da internet üzerinden güncelleme indiremiyorum.Telefoncuya gitmek istemiyorum.Önceden telefoncuya götürdüm telefon açık bırakıp pilini bitirmiş bir halde bana teslim etmişlerdi.Halbuki tamir ederiz demişlerdi ve etmediler,telefondan bir parça bile sökmemişler idi,hiç bir işlem dahi yapılmamıştı cihaza.Yardım eder misiniz.