Huawei P40 Pro bataryası ile rakip tanımayacak

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
ABD ile mücadelesine devam eden Huawei’nin yeni amiral gemileri P40 ve P40 Pro önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. 2020’nin Mart ayında yani dört ay sonra tanıtılması beklenen cihazlar hakkında detaylar ortaya çıkıyor.

Hızlı şarj söz konusu olduğunda en başarılı üreticilerden birisi olan Huawei yeni amiral gemisinde bu başarısını güçlendirmeye devam edecek. Zira, ortaya çıkan raporlara göre Huawei P40 Pro modeli 50W hızlı şarj ile karşımıza çıkacak.

Huawei P40 Pro bataryası 50W hızlı şarj destekleyecek!
İddialara göre Huawei P40 Pro’da yer alan 5500 mAh kapasiteli grafen pilin hacmi, lityum pillerin sadece yüzde 70’i kadar olacak. 50W hızlı şarj teknolojisi ile 45 dakikada tam şarj olacak. Ancak, grafen batarya teknolojisinin henüz yaygınlaşmaması iddiaların gerçekliği konusunda kafaları karıştırıyor.

cihazın 6.5 inç büyüklüğündeki “şelale” ekranı QHD+ çözünürlük sunacak. OLED teknolojisinin kullanıldığı bu ekran, 120 Hz yenileme hızı sunarken tasarımı sayesinde cihazın ekran/kasa oranı yüzde 98 civarında olacak. Galaxy S10 Plus ile benzer şekilde bu ekranın delikli yapıda olacağı iddia ediliyor.

Bu kapsamda özellikle Pro modeli için beklentiler, Nova 6 5G ile benzer şekilde ana ön kamera + geniş açılı kamera yer alacağı yönünde.

Her iki cihaz Kirin 990 5G’den güç alacak. P40 Pro’nun beş arka kamera ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Leica iş birliğinin devam edeceği telefonda ana kameranın Sony IMX700 veya IMX686 olacağı düşünülüyor.

Ana kameraya 20 Megapiksel geniş açılı ve 12 Megapiksel periskop kameranın yanı sıra makro kamera ve derinlik algılama sensörü eşlik edecek. Cihazın hali hazırda olduğu gibi 4K video çekim imkanı sunacağı belirtiliyor. Huawei P40 Pro bataryası hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizin beklentileriniz hangi yönde?

Kaynak:Shiftdelete
 

Seren_00

Katılımcı Üye
Yasaklı Kullanıcı
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Pro
Parasını hak eden bir telefon gerçekten çok güzel
 
Üst