Yaklaşık 1,5 senedir Huawei P9 Lite 2017 telefonu kullanıyorum. Telefon ile gelen kulaklığımda böyle bir problem yoktu.
Ayrıca 1 senedir kullandığım Apple Airpods kulaklığında da bu probleme rastlamadım.
Problemimi açıklayacak olursam;
Ben yeni bir "Xiaomi Hybrid Pro Hd" marka kulaklık aldım. Kulaklığı telefonuma taktığımda bir problem yok.
Fakat video, muzik vs. oynatmaya başladığımda arkada tıslama sesi gibi bir şey oluyor. Müziği durdurduğumda
ise bu ses bir kaç saniye devam ediyor, sonra bitiyor. Biterkende, hani bilgisayarı güç tuşu ile zorla kapattığımızda bir ses
çıkar ya 'ciuv' diye ona benzer bir ses çıkıyor.
İlk olarak kulaklıkta sorun olabileceğini düşündüm. Kulaklığı LG marka bir telefonda denedim böyle bir sorun olmadı.
Bilgisayarda denedim yine bir problem yok. Ancak kulaklığımı farklı bir Huawei marka telefonda denediğimde (benimkinden farklı)
yine aynı problem olduğunu gördüm.
Yani özet geçecek olursam;
Benim telefonum başka kulaklıkları normal çalıştırıyor.
Kulaklıkta başka telefonlarda(huawei den başka markalar) normal çalışıyor.
İşin içinden çıkamadım. İnternette çok araştırma yaptım fakat bir çözüm veya sorunun nedenini bulamadım.
Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.
Teşekkürler..
Ayrıca 1 senedir kullandığım Apple Airpods kulaklığında da bu probleme rastlamadım.
Problemimi açıklayacak olursam;
Ben yeni bir "Xiaomi Hybrid Pro Hd" marka kulaklık aldım. Kulaklığı telefonuma taktığımda bir problem yok.
Fakat video, muzik vs. oynatmaya başladığımda arkada tıslama sesi gibi bir şey oluyor. Müziği durdurduğumda
ise bu ses bir kaç saniye devam ediyor, sonra bitiyor. Biterkende, hani bilgisayarı güç tuşu ile zorla kapattığımızda bir ses
çıkar ya 'ciuv' diye ona benzer bir ses çıkıyor.
İlk olarak kulaklıkta sorun olabileceğini düşündüm. Kulaklığı LG marka bir telefonda denedim böyle bir sorun olmadı.
Bilgisayarda denedim yine bir problem yok. Ancak kulaklığımı farklı bir Huawei marka telefonda denediğimde (benimkinden farklı)
yine aynı problem olduğunu gördüm.
Yani özet geçecek olursam;
Benim telefonum başka kulaklıkları normal çalıştırıyor.
Kulaklıkta başka telefonlarda(huawei den başka markalar) normal çalışıyor.
İşin içinden çıkamadım. İnternette çok araştırma yaptım fakat bir çözüm veya sorunun nedenini bulamadım.
Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.
Teşekkürler..