BURAK DVRAK
Huawei üyesi
Arkadaşlar telefonumu bazı sorunlar nedeniyle garantiye göndermek istiyorum bana geri kaç günde döner. Ve önceden gönderen varsa servis hizmetinizden memnunmusunuz Tel
20 lite
Sorununa bagli cihazin sorunu neyArkadaşlar telefonumu bazı sorunlar nedeniyle garantiye göndermek istiyorum bana geri kaç günde döner. Ve önceden gönderen varsa servis hizmetinizden memnunmusunuz Tel20 lite
Sorununa bagli cihazin sorunu ney
Batarya sorunu falanSorununa bagli cihazin sorunu ney
sorunun ne oldugunun önemi olmaksızın 20 iş günü içinde halledip yollamış olmaları gerekiyor. 20 gün aşımında şikayet, itiraz hakkı doğuyor müşteriye. daha önce hiç göndermedim huawei servisine, ama müşteri hizmetlerinin ne kadar vasat olduğu ortada, birinin dediği ötekinin dediğini tutmuyor, birbirlerinden bi'haberler. gönderirseniz sıkı takipçisi olun 2 - 3 günde bir darlayın belki hallederler hemen. samsung ile alakalı bir sorunumda, telefonu kargoya vermeden önce şikayet kısmından kendilerini ağır dillerle eleştirmiştim, telefon gönderme gelme ile geçen vakit dahil 1 haftada gelmişti. siz de böyle yapın demiyorum ama vasatlığın marka ile alakası yok bana kalırsa. türkiye pazarına giren her marka bunu yaşatıyor ister istemez.Arkadaşlar telefonumu bazı sorunlar nedeniyle garantiye göndermek istiyorum bana geri kaç günde döner. Ve önceden gönderen varsa servis hizmetinizden memnunmusunuz Tel20 lite
Yalnız servis hizmetini huawei değil fixsmart veriyor. Ayrıca karstan falan değil istanbuldan elden verdim. Huawei ile Fixsmartın ayrı şirketler olduğunu unutma. Huawei candır ama çalıştığı servis fixsmart bazı durumlarda sıkıntı yaratabiliyor.Kardeşler 2 defa kendim bıraktım servise İzmir mavibahceye sabah 10 da akşam 5 de tertemiz adım telefonu pazartesi yine birakicam hizmetinden eminim İzmir huawei servisinin. Kimse boşa gommesin huaweiyi. Sen kalkıp 3 şehirde servisi olan şirkete kalkıp karstan tel yollarsan git gel kargo 8 gün tamir bakım 2 gün teslim 1 gün gelmiş kötülüyosun huawei candır can
Dün yazmadım bugün yazayım sana kardeşim bugün sabah 10 da bırakıp akşamm iş dönüşü İzmir mavibahceden aldım telefonumu. huawei candır fixsmartda candır buyur buda garantiden verilen kağıtYalnız servis hizmetini huawei değil fixsmart veriyor. Ayrıca karstan falan değil istanbuldan elden verdim. Huawei ile Fixsmartın ayrı şirketler olduğunu unutma. Huawei candır ama çalıştığı servis fixsmart bazı durumlarda sıkıntı yaratabiliyor.![]()
Bi yanlış anlaşılma var galiba. Sana olması gerektiği gibi hizmet veren bir markanın bu kadar arkasında durman ilginç.Marka sana müşteri gözü ile bakıyorsa sen de ona şirket gözü ile bakman gerekir, hayır sever bir STK değil. Sen yaşamamış olabilirsin ama sıkıntı yaşayanlar var. 26 iş günü telefon bekle bakalım böyle konuşabiliyor musunDün yazmadım bugün yazayım sana kardeşim bugün sabah 10 da bırakıp akşamm iş dönüşü İzmir mavibahceden aldım telefonumu. huawei candır fixsmartda candır buyur buda garantiden verilen kağıt![]()
Doğrudur usta 10 yıl Samsung kullandım nerdeyse küfür edicekler telefonda serviste şimdi huawei kullanınca eşekten inip ata bindim gibi geldi bana servis konusunda yaşayanlara Allah sabır versinBi yanlış anlaşılma var galiba. Sana olması gerektiği gibi hizmet veren bir markanın bu kadar arkasında durman ilginç.Marka sana müşteri gözü ile bakıyorsa sen de ona şirket gözü ile bakman gerekir, hayır sever bir STK değil. Sen yaşamamış olabilirsin ama sıkıntı yaşayanlar var. 26 iş günü telefon bekle bakalım böyle konuşabiliyor musun![]()
Samsung bu konuda çok zayıf ne yazık ki...Doğrudur usta 10 yıl Samsung kullandım nerdeyse küfür edicekler telefonda serviste şimdi huawei kullanınca eşekten inip ata bindim gibi geldi bana servis konusunda yaşayanlara Allah sabır versin