Yardım Huawei Wifi sorunu

sekoli123

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar merhaba, mate 20 lite cihazımda wifi a bağlı olduğum halde telefonun ekranı kilitliyken mesaj falan gelmiyor wp fb vs gibi. Bütün ayarlar normal, wifi ı resetledim gene de çözüm olmadı. En son ağ ayarlarını sıfırladım telefonumun o da çözüm olmadı bu olay beni çıldırtacak az kaldı lütfen bi çözüm yolu gösterin. Telefonu elime alıyorum kilidini açıyorum gene mesaj gelmiyor sanırım kilitle alakası yok.
Ve bu olay mobil verideyken olmuyor.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Arkadaşlar merhaba, mate 20 lite cihazımda wifi a bağlı olduğum halde telefonun ekranı kilitliyken mesaj falan gelmiyor wp fb vs gibi. Bütün ayarlar normal, wifi ı resetledim gene de çözüm olmadı. En son ağ ayarlarını sıfırladım telefonumun o da çözüm olmadı bu olay beni çıldırtacak az kaldı lütfen bi çözüm yolu gösterin. Telefonu elime alıyorum kilidini açıyorum gene mesaj gelmiyor sanırım kilitle alakası yok.
Ve bu olay mobil verideyken olmuyor.
bildirim ayarlarin tum uygulamalarin bildirimlerine izin verin

sekoli123

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Ayarlar - bildirimler - toplu yönetim
Bütün ayarlar normal ve açık burda da. Benim sıkıntım telefonu kilitleyince mesaj bildirim vs gelmiyor sanırım wifi ı kapatıyor kilit modunda ama uykuda wifi ı açık tut her zaman olarak işaretli ve bazen bildirimler geliyor bazen gelmiyor acaba donanımsal mı?

sekoli123

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Huawei ile görüştüm sıfırlama veya garantiye gönderme tavsiye ettiler sizce düzelir mi? Elimde telefonla instagramda geziyorum diğer uygulamalardan bildirim gelmiyor internete bağlı gözükmüyo olarak çıkıyo mesela wp da tek tik oluyo çok saçma