İlk kez huwai kullanacağım, yorumlarınızı bekliyorum
Byseus HuaweiTeam Elit Üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 19 Ara 2018 #2 bytimur' Alıntı: İlk kez huwai kullanacağım, yorumlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Delta garantisi için bişey diyemem p20 lite için ise telefondan beklentin ne neler yapmak istiyorsun Ben telefona alo derim arada haber okur instada gezerim resim çekerim ise alınır Ben oyuncuyum son teknolojiyi en iyi biçimde yaşarım diyorsan alma
bytimur' Alıntı: İlk kez huwai kullanacağım, yorumlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Delta garantisi için bişey diyemem p20 lite için ise telefondan beklentin ne neler yapmak istiyorsun Ben telefona alo derim arada haber okur instada gezerim resim çekerim ise alınır Ben oyuncuyum son teknolojiyi en iyi biçimde yaşarım diyorsan alma
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Emui Expert Kurucu Cihaz P20 Pro 19 Ara 2018 #3 Oyun icinse almayin Internette sorf yaparim derseniz alin lakin deltanin garantisi problemli epey sikayet var delta hakkinda
Oyun icinse almayin Internette sorf yaparim derseniz alin lakin deltanin garantisi problemli epey sikayet var delta hakkinda